Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Femeile pe care bărbații le pot manipula ușor

Există câteva femei în zodic care ar face orice numai să nu audă certuri în jurul lor. Din acest motiv, unii bărbați pot profita de acest aspect și să le ducă de nas. Iată care sunt cele trei femei din zodiac pe care bărbații le pot manipula ușor.

Când vine vorba despre sensibilitate și empatie, nativa zodiei Săgetător se remarcă printre femei. Nu suportă ca cineva din jurul său să fie supărat ori trist și suferă atunci când cineva drag se simte rău.

Citește și: Nodul lunar Nord se mută în Rac. Ce înseamnă asta

Pentru a avea o viață fericită, partenerul nativei Săgetător trebuie să fie puternic și echilibrat, ca să o susțină pe aceasta și să îi dea forță și curaj.

Citește și: Horoscop de final de an. Cum încheie zodiile anul 2018

Deoarece femeia Săgetător nu vrea să îl supere pe bărbatul iubit și vrea să îi arate cât de mult îl iubește, acesta poate profita de aceste lucruri și o poate convinge să facă tot ce vrea. Și, din păcate, va reuși să facă acest lucru de multe ori în viață.

Nici femeia din zodia Gemeni un este genul de persoană care să își dorească să se implice în conflicte. Se îndepărtează de toate situațiile care îi provoacă stres.

Femeia zodiei Rac, dispusă să meargă și la capătul Pământului pentru cei dragi

Este de multe ori nehotărâtă și de multe ori vulnerabilă. Partenerul său poate profita din plin de această situație, mai ales dacă femeia Gemeni evită cu orice preț o ceartă. Nici nu este de mirare că partenerul acestei native ar putea părea în fața celorlalți un răsfățat sau un bărbat răutăcios că profită de această situație.

Cea de-a treia zodie care poate fi ușor manipulată de partenerul său este zodia Rac. Femeia acestei zodii vrea ca toți cei dragi ei să fie fericiți și este în stare să renunțe la propria fericire pentru a lor. Evită cât se poate de mult certurile și poate să pună pauze de la planurile sale pentru ca cei din jur să le înfăptuiască pe ale lor. Nu îi este greu să renunțe la tot și să plece cu persoana iubită și la capătul pământului.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top