Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Fericire maxima pentru Scorpioni! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Scorpionii sunt astazi in culmea fericirii, iar motivele nu sunt deloc putine. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI DIN 10 OCTOMBRIE:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Deschide bine ochii si priveste in jur. Ai peste un milion de motive sa te simti bine. Nu te agata de neajunsurile minore de zi cu zi. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Trebuie sa te calmezi pentru ca nu poti gandi cu nervii intinsi la refuz. Vei vedea ca daca ai rabdare toate lucrurile se vor rezolva si adevarul va iesi la iveala. Numarul norocos al zilei: 4.

CITESTE SI: Top 4 zodii care HABAR N-AU SA FACA SEX

CITESTE SI: Top 4 zodii care te PACALESC la BANI

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Apar mici tensiuni la inceputul zilei, dar numai de tine depinde aplanarea conflictelor. Activeaza-ti latura concilianta si vezi-ti mai departe de drum. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Azi tot ce se intampla in jurul tau va fi tradus in cifre. Ar trebui sa renunti sa iti dezvolti latura materialista, sau, sa ii zicem practica, pentru ca stii bine ca nu te reprezinta. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Pornesti la drum cu multe temeri si ar fi foarte bine sa le lasi macar pe jumatate acasa. Drumul va fi unul cu peripetii si nu e nevoie sa amplifici si tu dificultatea acestuia cu gandurile tale. Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

E timpul sa citesti altfel argumentele contra. Te multumesti cand toata lumea iti tine partea. dar trebuie sa inveti un lucru esential: daca iti accepti defectele si vei invata sa le iubesti vei fi mult mai fericit. Numarul norocos al zilei: 3.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top