Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Feriti-va azi de ei! PESTII ISI PIERD CUMPATUL! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta

Astrele au un sfat general astazi pentru toate zodiile: Feriti-va de gargaunii Pestilor! Citeste sfatul zilei din 8 septembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ia taurul de coarne si spune-le celor care te supara tot ce ai pe suflet. Nu poti continua in acest stil si stii foarte bine ca daca taci tot mai des risti sa devii mingea de ping-pong a celorlalti. Porneste la drum cu incredere ca opinia ta chiar conteaza. Exprima-te, arata-le ca nu esti un copil si stii cu ce se mananca lucrurile pe lumea asta. Numarul norocos al zilei: 54.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Renunta la imbufnare pentru ca nu vei reusi sa castigi nimic in acest fel. Daca vrei sa atragi atentia cuiva si nu ai idee care este metoda perfecta, pune-te in pielea celuilalt si abia apoi gandeste o strategie de cucerire. Nu uita ca nu toata lumea este la fel ca tine. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

In locul tau poate veni oricand cineva insa tu stii ca esti unic in ceea ce faci. Nu te lasa culcat pe o ureche de succesul provizoriu pentru ca fara munca acesta nu poate fi sustinut pe termen lung. Este normal sa te bucuri de faptul ca se vad rezultatele efortului tau dar fa-o intr-un mod precaut. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Analizeaza bine ce spui si mai ales tonul pe care il folosesti. Risti sa devii extrem de insuportabi atunci cand ai un ton superior si expeditiv. Nu iti pasa ca ceilalti au si ei sentimente si apoi te plangi de ce te simti prost ca nu te baga lumea in seama. Fii nitel mai bun in raport cu cei din jurul tau! Numarul norocos al zilei: 24.

CITESTE SI: Previziuni karmice 7-13 septembrie 2015: Berbecii vor fi BANTUITI de trecut!

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nimeni pe lumea asta nu poate intelege felul in care iubesti. Te indragostesti mai intai de sufletul unei persoane si abia apoi esti atent la fizicul acesteia. Cu toate ca esti extrem de narcisist din fire, cand vine vorba de sufletul pereche te inmoi in modestie. Iubeste si tine aproape persoana care ti-a furat inima! Vei cunoaste lucruri frumoase despre tine! Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Esti in culmea fericirii fara un motiv clar. Iti place sa oferi zambete, sa o faci pe animatorul intr-un entertainment show sau pur si simplu sa oferi cuvinte calde, diafane, persoanelor dragi. Fii optimist si pastreaza-ti zenul! In felul acesta vei reusi sa te dezvolti spiritual mult mai frumos! Numarul norocos al zilei: 13.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top