Connect with us

Revistateo.ro

Fetita care mananca folosindu-si picioarele. Povestea emotionanta a lui Sophi Green

Inedit

Fetita care mananca folosindu-si picioarele. Povestea incredibila a lui Sophi Green

Oamenii au ‘talentul’ de a se plange din motive care mai de care mai… interesante. Multi dintre noi nu constientizam ca suntem sanatosi, ca avem doua maini si doua picioare cu care putem realiza multe. Sophi Green nu are brate, asa s-a nascut. Felul in care infrunta viata in fiecare zi este o lectie pentru orice muritor de rand care nu are niciun handicap real.

E adevarat ca e mai greu sa scapi de piticii de pe creier decat ar parea la prima vedere, insa odata ce vei cunoaste povestea lui Sophi Green, o tanara de doar 7 ani, vei avea mai multa ambitie si vei privi altfel viata. Sophi Green iubeste dansul mai mult ca orice pe lumea asta si chiar danseaza intr-un mare fel. Fetita este capabila sa faca tot ce isi doreste, ca oricare alt copil, desi isi foloseste doar picioarele pentru activitatile de zi cu zi.

Moment emotionant la altar. Ce a facut un barbat inainte sa spuna „DA!”

VIDEO EMOTIONANT: Reactia unui caine care a fost regasit de stapan dupa 9 ani de zile

Sophi Green stie sa manance cu betisoarele folosindu-si piciorusele si sa taie painea sau alte alimente ori sa scrie. Micuta a fost adoptata la doi ani de un cuplu de americani din Utah, Christianne si Jeremy. Cei doi au luat-o din China natala si i-au oferit o viata mai buna in SUA. Cu ajutorul parintilor ei, Sophi a reusit sa treaca peste acest obstacol fizic si se bucura de viata fara sa isi planga de mila.

Chiar daca nu are brate, Sophi stie sa scrie si sa manance ca orice fetita de varsta ei. Sophi mai are o surioara oarba care a fost adoptata de acelasi cuplu de americani.

Mama adoptiva a celor doua fetite sustine ca Sophie este pentru sora ei ochii, iar surioara oarba reprezinta bratele pentru Sophie, metaforic vorbind. Cert este ca cele doua se ajuta foarte mult in ciuda discapacitatilor de care sufera.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top