Connect with us

Revistateo.ro

Fetița unei cunoscute vedete îi fură produsele de machiaj!

Inedit

Fetița unei cunoscute vedete îi fură produsele de machiaj!

„Odododo”, asta scriu mulți la comentarii când o văd pe această păpușă machiată. La cei doi anișori ai ei, este înnebunită după produsele de machiaj ale mamei sale, celebra Jessica Simpson.

Pe 1 mai 2012, Jessica Simpson a adus-o pe lume pe prima sa fetiță, fiind practic și primul ei copil, Marxwell Drew. De-a lungul lunilor, Jessica a postat mereu fotografii cu fetița sa în diferite ipostaze, fanii ei văzând pe Instagram cum crește în fiecare zi. Marxwell e o adevărată păpușă având aceleași trăsături frumoase ca mama sa.

CITEȘTE ȘI: ANTONIA ȘI ALEX VELEA VOR AVEA UN BĂIEȚEL

Fiica lui Jessica Simpson are ochi frumoși, mari și albaștri, piele de porțelan și păr auriu, ce să mai, o adevărată prințesă a timpurilor moderne care vrea să semene cu mama sa. În doi ani și jumătate cât are, această micuță vrea să îi semene atât de tare mamei încât a recurs la ceva nu tocmai frumos: îi fură produsele de machiaj fără nicio jenă, pentru a se face frumoasă.

Fetita unei cunoscute vedete ii fura produsele de machiaj1

Aceasta se strecoară în camera Jessicăi și fură tot ce apucă: de la gloss la rujul roz, preferatul ei, până la creme sau lacuri de unghii. Mama ei este însă foarte mândră că micuța Marxwell îi calcă pe urmă, Jessica Simpson postând pe Instagram fotografia pe care o puteți vedea mai sus cu următorul text: „Cineva i-a luat gloss-ul mamei…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top