Connect with us

Revistateo.ro

Fiica cea mica a lui Vadim Tudor, Jeni, a ajuns de urgenta la spital

Stiri

Fiica cea mica a lui Vadim Tudor, de urgenta la spital

Fiica cea mica a lui Vadim, Jeni, a ajuns de urgenta la spital dupa ce s-a simtit rau, scrie cancan.ro. La nici un an de la moartea Tribunului, familia lui a trecut din nou prin clipe grele. Saptamana trecuta, Eugenia Vadim Tudor a facut febra foarte mare , insa fara sa fi racit.

Citeste si: Valentina Pelinel, reactie dupa zvonurile aparute in presa despre fostele ei relatii

Citeste si: A murit Ducele de Westminster, nasul printului George

Dupa un timp ea s-a plans de dureri abdominale, iar sora sa a insotit-o la o clinica pentru a-si face un set de analize. Rezultatele insa au fost bune si nu aratau nimic suspect. Cu toate acestea ea se simtea din ce in ce mai rau, iar mama si sora ei au decis sa mearga la spital.

Abia in urma unui computer tomograf s-a aflat ca avea apendicita si a fost la un pas de septicemie, dupa cum a declarat Lidia Vadim pentru cancan.ro.

„Acum doua saptamani a avut febra, i-am facut analizele, i-au iesit bune, apoi a acuzat dureri abdominale si am ajuns la spital, miercuri pe 3 august. Acolo i-au iesit analizele la fel de bune, astfel ca medicul a decis sa-i faca un tomograf. Asa au descoperit ca are apendicita si cand au deschis-o au vazut ca avea abdomenul plin de puroi si era aproape de septicemie. Nu a avut insa niciun simptom care sa arate asta, de aceea am ajuns atat de tarziu la spital. A fost operata in noaptea de 3 spre 4 august de doi medici chirurgi de la Spitalul Militar. A stat cinci zile in spital si a fost externata luni, pe 8 august. Acum este in recuperare, este la un regim strict, sub tratament iar saptamana viitoare o sa i se scoata firele. E totul bine acum, nu au existat alte complicatii” a spus Lidia Vadim Tudor pentru cancan.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top