Connect with us

Revistateo.ro

Fiica ei s-a trezit cu hematoame pe tot corpul. Cand vei afla motivele, vei avea mai multa grija

Inedit

Fiica ei s-a trezit cu hematoame pe tot corpul. Cand vei afla motivele, vei avea mai multa grija

Fiica ei s-a trezit cu hematoame pe tot corpul, iar semnele de pe corpul micutei reprezinta un semnal de alarma pentru toti parintii. Varicela poate fi o boala greu de tolerat pentru unii copii, iar in unele copilarii este aproape inevitabila. Micile bubite pot fi insuportabile pentru copii, iar medicii le recomanda sa nu se scarpine oricat de mare ar fi tentatia.

In cazul lui Bo August, o fetita de 4 ani, varicela s-a agravat atat de tare incat mama ei credea ca va muri. Varicela lui Bo s-a transformat intr-o meningococemia, afectiune care se caracterizeaza prin proasta coagulare a sangelui. Micuta s-a scarpinat intr-o noapte pe picioare atat de tare incat membrele ei inferioare s-au invinetit foarte urat. Urmarea: a fost spitalizata vreme de trei luni si era pe punctul de a-si pierde piciorusele.

Parintii lui Bo si-au dat seama de strania conditie sanitara a fetitei in momentul in care Bo vorbea nu doar ca o pisca tot corpul, un simptom normal in cazul acestei boli, ci ca o si dor picioarele foarte tare. Doctorii au diagnosticat-o imediat cu meningococemie si au recomandat spitalizarea fetitei pentru ca trebuia tinuta sub supraveghere medicala permanenta.

O fetita a mancat mango in timp ce statea la soare. E incredibil ce i s-a intamplat pe urma

Aceasta fetita de trei ani te va face sa plangi, cand o vei auzi cantand!

„A fost cel mai teribil moment al vietii mele cand am vazut diagnosticul. L-am intrebat pe medic daca fetita mea risca sa moara si mi-a zis ca viata ei este in pericol. In acel moment credeam ca Bo poate scapa cel mai usor cu amputarea picioarelor si ne rugam sa nu moara”, a declarat Julia, mama lui Bo, pentru Mirror.

Fiica ei s-a trezit cu hematoame pe tot corpul. Cand vei afla motivele, vei avea mai multa grija-1

Julia este mandra ca micuta ei a avut taria necesara pentru a trece de aceasta perioada nefericita din viata ei, caci da, in cele din urma, Bo s-a vindecat. „Vreau sa le spun tuturor parintilor ca varicela se poate transforma in ceva cumplit. Aveti grija de copiii vostri si intrebati-i mereu in legatura cu simptomele lor”, a mai spus femeia pentru ziarul mai sus amintit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top