Connect with us

Revistateo.ro

Star

Fiica lui Giani Kiriță a dat cărțile pe față. Cum e relația cu tatăl ei

Fata lui Giani Kiriță a vorbit despre tatăl ei, unul din cei mai puternici concurenți de la Exatlon România.

Fata lui Giani Kiriță a vorbit despre tatăl ei

Roxana a fost prezentă în platoul Wowbiz unde a făcut câteva dezvăluiri în premieră despre relația pe care o are tatăl ei.

Mulți îl judecă pe Giani pentru vocabularul colorat pe care îl are și îi contestă comportamentul agresiv, însă fata lui spune că el este un om minunat și că se stinge la fel de repede cum se aprinde.

Roxana a spus că cea mai mare slăbiciune a lui Giani o reprezintă copiii pe care îi are, că familia este cea mai importantă pentru fotbalist.

„In viata de zi cu zi nu este asa, cel putin cu mine si cu fratele meu. Este un om sufletist si cald, este sever cu noi doar cand gresim.

CITEȘTE ȘI: Care e starea de sănătate a Andei Adam. Ce spun medicii

Ion Oncescu a dezvăluit boala de care suferă. Ce nu l-a lăsat să doarmă noaptea pe concurentul de la Exatlon

Claudia Pavel a recunoscut idila cu Cătălin Cazacu, înfiripată la „Exatlon“: „Între noi clar există nişte sentimente. N-am ştiut de existenţa iubitei“ VIDEO

El este foarte dragut cu noi, suntem singura lui slabiciune si nu poate fi asa cu noi. Cu timpul ne-am obisnuit cu comportamentul lui. Mie nu-mi place si incer sa-l potolesc, doar gura e de el.

Tata considera ca nu exista barbat pe lumea asta suficient de bun pentru mine. I-am prezentat un singur baiat si nu a mers prea bine, il intepa prea rau. Tata se descurca in competitie mai bine decat ma asteptam. Competitia este foarte complexa si nu ma asteptam sa se descurce.

El era putin maricel cand s-a dus acolo. A slabit mult si nu imi place”, a declarat Roxana la Wowbiz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top