Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Fiica lui Oreste, gravidă în 6 luni

Fiica celebrului jurnalist Oreste Teodorescu este însărcinată în 6 luni. Vedeta posturilor de știri va deveni astfel bunic la doar 43 de ani, scrie presa centrală.

După toată nebunia cu DIICOT-ul, Oreste a primit și o veste bună. Așa cum era de așteptat, acuzațiile aduse la adresa sa în scandalul „Stupefiante” pentru VIP-uri s-au dovedit a fi false.

Oreste i-a asigurat pe cei care au scris neadevăruri despre el că îi va da în judecată. A trecut și acest scandal și Oreste a primit o veste bună. Apropiații ar fi fost informați că Sabina, fata jurnalistului este însărcinată cu iubitul ei, Adi, cu care s-a măritat anul trecut în toamnă.

CITESTE SI: Oreste Teodorescu, la DIICOT

Sabina se află în aceste zile la Vama Veche unde petrece timp prețios alături de tânărul tulcean.

„Momente ce vor ramane in aminitire…26 de saptamani”, a scris Sabina la o fotografie în care i se vede burtica de gravidă.

„Felicitaaaari! Cea mai frumoasa viitoare mamica! Vin dj la botez… Felicitări, Sabina. Să fie într-un ceas bun. Multă sănătate şi fericire”, i-au transmis acestia Sabinei.

„Dau aici un răspuns general, tuturor celor care vor sa ma întrebe ceva despre un dosar despre care nu știu nimic! Nu am fost audiat, nu mi ‭‬ s-a comunicat nici o citație.

Am primit doar un telefon de la numărul acesta ‭(0799) 106 127‬ de la care am fost invitat luni la Ploiești. Foarte suspect este faptul ca cineva intoxica câțiva jurnaliști cu date 100%false despre mine dintr-o ancheta la care nu am răspuns încă procurorilor.

Am contactat avocatul și voi acționa in instanța pe toți cei care fac afirmații denigratoare și calomnioase despre mine, in afara oricăror probe!”, a scris Oreste Teodorescu, pe pagina sa de Facebook, după ce a aflat că numele său e vehiculat în acest doar.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top