Connect with us

Revistateo.ro

Bizar

Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, glumă macabră despre moarte chiar în momentul în care tatăl ei a fost găsit fără suflare

Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, Katrina, a postat un mesaj despre moarte pe pagina ei de Facebook, iar la scurt timp a aflat că tatăl ei s-a stins din viață.

Fiica lui Andrei Gheorghe surprinde

Katrina a dat share la o postare aparent amuzantă pe Facebook, însă cum întotdeauna viața bate filmul, la scurt timp după ce mama ei i-a spus că e în viață, în ciuda postării, femeile au aflat că Andrei a murit.

„Distribuie fotografia altfel mama ta va muri în somn la noapte”, scrie pe fotografia postată de fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe.

La postare a răspuns mama fetei, Petruța Gheorghe: „Vedeţi, a dat share şi n-am murit”.

Fosta soție, devastată de moartea jurnalistului

„Iubitul meu care nu mai eşti aici… rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar.. Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”, a scris aceasta.

CITEȘTE ȘI: Mesajul sfâșietor transmis de fosta soție a lui Andrei Gheorghe: „Iubitul meu, o să spun…”

Când a murit, de fapt, Andrei Gheorghe. Detaliile șocante ale anchetatorilor

Vestea morții lui Andrei Gheorghe a îndurerat o țară întreagă. Cunoscutul realizator de emisiuni de radio și de TV a fost găsit în seara zilei de 19 martie de către îngrijitorul său în baia personală.

„Am fost sesizaţi la 112 la 10:15. ne-am deplasat la Pipera, Voluntari. S-a găsit o persoană de 50 de ani decedată. S-a stabilit că este vorba despre Andrei Gheorghe. Nu ştim cauza morţii deocamdată, vom face autopsia şi vă vom da toate detaliile după”, a spus Ciprian Romanescu de la IPJ Ilfov în direct la Antena 3.

Medicii legiști au preluat trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe și l-au depus la Medicina Legală pentru a-i face autopsia, iar rezultatele sunt tulburătoare.

Potrivit surselor judiciare, decesul lui Andrei Gheorghe ar fi avut loc în urmă cu aproximativ 12 ore înainte de a fi găsit, în urma unui stop cardio-respirator.

Oamenii legii au anunțat, de asemenea, că vor deschide dosar pentru moarte suspectă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top