Connect with us

Revistateo.ro

File de porc cu ciuperci de padure

Porc

File de porc cu ciuperci de padure

File de porc cu ciuperci de padure

400g de muschi file
400g ciuperci de padure
1 legatura de rozmarin
1 catel de usturoi
Sare
Piper
Ulei de masline extravirgin
1 legatura patrunjel
4 linguri de smantana alimentara
1 ceapa
100ml vin alb
40 ml coniac

Incingem unpic de ulei intr-o tigaie antiaderenta, punem rozmarin, punem usturoi, saram si piperam carnea nefeliata si le dam fata si le stingem cu vin alb si apoi cu coniac..
Dupa ce carnea este rumenita, lasam sa se raceasca si o invelim in folie transparent si punem la cuptor aproximativ 2 ore la 70 de grade.
Aparte, taiem subtire ceapa, calim si adaugam ciupercile, stingem cu unpic de vin alb si apoi punem sare si patrunjel tocat marunt.
Atunci cand carnea este gata, taiem felii, il trecem prin sos de ciuperci si adaugam smantana.
Se serveste cald

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Porc

To Top