Connect with us

Revistateo.ro

Film despre viața lui Whitney Houston - VEZI TRAILERUL AICI!

Stiri

Film despre viața lui Whitney Houston – VEZI TRAILERUL AICI!

A apărut trailerul filmului despre viața regretatei cântărețe Whitney Houston, intitulat simplu: WHITNEY. Filmul este regizat de o prietenă apropiată a artistei, Angela Bassett. Whitney Houston a murit în 2012, în urma unei supradoze cu alcool și Xanax, moarte care a șocat o întreagă lume.

Rolul lui Whitney Houston este interpretat în filmul biografic al vedetei de actrița YaYa DaCosta, iar rolul iubitului ei, Bobby Brown (fostul soț), este jucat de Arlen Escarpeta. Filmul este deja însoțit de o serie de controverse, deoarece familia cântăreței nu și-a dat niciun acord, nu a autorizat acest film și cu atât mai puțin ce spune filmul despre viața vedetei.

CITEȘTE ȘI: LADY GAGA, ÎNSĂRCINATĂ? VEZI ȘI TU POZELE!

Mai mult, fiica lui Whitney, Cristina, a scris pe Twitter că regizoarea Angela Bassett nu a fost niciodată prietena mamei sale și că aceasta este doar o „profitoare”. Filmul care va avea premiera pe 17 ianuarie 2015 este deja dat în judecată de mama lui Whitney Houston, deoarece, potrivit doamnei Cissy Houston, rețeaua de cablu Lifetime lansează filmul cu muzica vedetei fără drepturi de autor asupra pieselor care apar în peliculă.

Iată mai jos trailerul controversatului film despre viața lui Whitney Houston:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top