Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Filmele pentru adulți nu sunt o rușine! 3 lucruri de învățat din ele

3 lucruri de învățat din filmele pentru adulți:

1. LUBRIFIEREA ESTE FUNDAMENTALA ÎNTR-UN ACT SEXUAL
Se știe că în proporție de peste 70% corpul oferă o lubrifiere naturală în timpul sexului, dar nu este suficient. Pentru ca o mașină să funcționeze trebuie unsă bine înainte, iar asta e valabil și în cazul oamenilor. Lubrifiantul face mai lesne penetrarea și contribuie la formarea unor orgasme de neuitat. Alege lubrifiante cu aromă de fructe de sezon, că tot vine vara, și nu ezita să le folosești împreună cu partenerul tău.

CITEȘTE ȘI: TIPURI DE SEX INEVITABILE ÎNTR-O RELAȚIE
2. SEXUL ÎNSEAMNĂ PLĂCERE
Înainte de toate, de reguli scrise și nescrise ale societății, de tradiții și religii care contravin naturii umane, sexul este plăcere. Filmele porno te învață că este normal să îți placă să faci sex: nu comiți nicio crimă ci faci ceea ce îți oferă o stare de bine. Hormonii tăi trebuie eliberați și este de preferat să fii împăcată din punct de vedere sexual sau să stai mereu stresată de ce va zice lumea.

3. SEXUL NORMAL NU E UNICUL PE LUME
Din filmele pentru adulți descoperi nu doar poziții sexuale noi și locuri inedite în care să faci amor cu iubitul tău ci și alte tipuri de sex: sexul anal și sexul oral sunt o alternativă bună atunci când te-ai plictisit de sexul clasic. De asemenea, puteți recurge la o serie de jocuri erotice pentru a ține vie flacăra pasiunii în cuplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top