Connect with us

Revistateo.ro

Filmul de duminică: Transcendence - Viața dupa moarte

Inedit

Filmul de duminică: Transcendence – Viața după moarte

Pe 25 aprilie 2015 s-a lansat în cinematografe filmul TranscendenceViața după moarte, un film SF care accentuează temerile că omul ar putea fi înlocuit de tehnologie.

Deși eu nu sunt un mare amator al filmelor SF, m-am dus cu mare încredere la cinematograf să văd acest film și nu mi-a părut deloc rău.

Film ”Transcendence – Viața dupa moarte” cu Johnny Depp

Johnny Depp joacă în film rolul lui Will Caster, cel mai mare cercetător din domeniul inteligenței artificiale, care alături de șoția sa, un alt membru de seamă al comunității științifice, caută soluția pentru a face calculatoarele să poată imita perfect conștinta umană.

Trăiesc în linistea casei lor transformate într-un sanctuar, însă cei doi se vor dovedi o amenințare pentru rasa umană și acest lucru atrage după sine o serie de grave probleme cu care se vor confrunta.

Atacați și hătuiti de o grupare activistă, Will și soția sa Evelyn (Rebecca Hall) demarează de urgență un plan mai vechi sperând că așa vor reuși să se salveze. Fug departe de locurile în care s-au consacrat și reușesc să pună în aplicare munca lor de zeci de ani, însă liniștea va dura pentru puțin timp.

Este un film al controverselor, care scoate în față o poveste de dragoste puternică, în spatele căreia se ascunde o dorință puternică de a domina lumea.

Merită văzut, iar dacă eu nu v-am convins, vă recomand să vă uitați la trailerul TranscendenceViața dupa moarte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top