Connect with us

Revistateo.ro

Filmul ZIUA INDEPENDENȚEI revine după 20 de ani

Inedit

Filmul ZIUA INDEPENDENȚEI revine după 20 de ani

Veste bună pentru fanii filmelor SF: Ziua Independenței (The Independence Day) revine în 2016, după 20 de ani de la premieră. Pământul este invadat de extratereștri iar timp de 20 de ani, oamenii trăiesc într-un univers paralel, în pace, după invazie. Cam așa se prefigurează noul scenariu de la deja promovatul The Independence Day 2, adică Ziua Independenței, partea a doua.

Filmul va fi realizat de studiourile 20th Century Fox și va regizat de Roland Emmerich. Filmările pentru partea a doua vor începe în 2015, însă cu o veste tristă pentru fanii filmului: Will Smith nu va mai apărea în noul film, cum a apărut în 1996, deoarece producătorii consideră că pretențiile financiare ale actorului de culoare sunt prea mari.

ATENȚIE! CUMPĂRĂ ONLINE CADOURI DE CRĂCIUN!

Cu toate acestea, Dean Devlin, care a apărut în primul film, își face simțită prezența după 20 de ani de conviețuire cu extratereștrii. Filmul va avea premiera pe 26 iunie 2016, fără jumătate din distribuția inițială.

The Independence Day este unul din filmele care rămân în istoria cinematografiei mondiale. Lansat în 1996, filmul rămâne în memoria colectivă mai ales prin efectele speciale și ideea unei invazii extraterestre precum și prin scena în care Will Smith lovește cu pumnul în față un extraterestru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top