Connect with us

Revistateo.ro

Fiul fostului ministru Razvan Theodorescu, gasit mort

Stiri

Fiul fostului ministru Razvan Theodorescu, gasit mort

Fiul fostului ministru al Culturii, academicianul Razvan Theodorescu, a fost gasit mort in conditii suspecte, in propria casa, scrie Argesplus.ro.

Politistii si procurorii argeseni au ajuns in comuna Corbeni, dupa ce fiul lui Razvan Theodorescu a fost gasit decedat.

Din primele declaratii ale apropiatilor, Ion Theodorescu, in varsta de 45 de ani, a fost muscat de un sarpe in timpul unei expeditii pe munte. Medicii legisti urmeaza sa afle toate circumstantele intamplarii nefericite.

Cine este tatal lui Ion Theodorescu

Razvan Theodorescu (nume complet: Emil Razvan Theodorescu; n. 22 mai 1939, Bucuresti) este un istoric de arta si politician roman, membru titular al Academiei Romane din 2000. A fost senator din partea PSD (in legislatura 2000-2004) si ministru al culturii.

Tatal lui Ion Theodorescu, gasit mort in locuinta sa, a fost numit in 1990 presedinte al Radioteleviziunii Romane. La 14 decembrie 2004 a devenit membru in Colegiul National al Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989.

In ianuarie 2007, a fost ales membru in doua academii din sud-estul Europei: Academia albaneza si Academia macedoneana. In 2008 a fost desemnat ambasador al Aliantei Civilizatiilor pentru Romania. Este si membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania (AOSR), conform CV-ului personal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top