Connect with us

Revistateo.ro

Fiul lui Michael Buble are cancer

Stiri

Fiul lui Michael Buble are cancer

Unul din cei mai iubiti cantareti din lume, Michael Buble, trece prin momente cumplite. Fiul sau Noah, in varsta de 3 ani, a fost depistat cu cancer.

Cantaretul este casatorit cu Luisana Lopilato, actrita si cantareata cunoscuta din serialul „Rebelde”. In urma cu 3 ani, cei doi artisti au devenit fericitii parinti ai unui baietel. Din nefericire, acesta trebuie acum sa poarte o lupta cu o maladie necrutatoare: cancerul.

„Suntem devastati de diagnosticul pe care l-am aflat recent. Fiul nostru se afla acum in Statele Unite la tratament. Mereu am vorbit in public despre importanta familiei, iar eu si Luisana vom face tot posibilul sa il ajutam. De azi ne vom dedica intregul timp lui Noah ca sa se faca bine. Ne vom suspenda toate activitatile artistice”, a scris Michael Buble recent pe o retea de socializare.

„In aceste momente grele, va rugam sa va rugati pentru el si sa ne respectati spatiul privat. Avem un drum dificil de parcurs inainte si speram ca familia, prietenii si fanii sa ne ajute in aceasta batalie”, a mai scris cantaretul.

fiul-lui-michael-buble-are-cancer-1

Informatia a aparut prima oara pe site-ul de mondenitati perezhilton.com, iar cantaretul a confirmat stirea si a cerut respect din partea presei in aceasta perioada a vietii sale.

Doctorii credeau initial ca Noah sufera de o boala a copilariei, care se manifesta prin inflamarea flandelor parotide de la nivelul urechilor. Dupa mai multe investigatii clinice, medicii au stabilit ca are cancer.

CITESTE SI: Fiica lui Wisin a murit dupa un chin cumplit

Cine este Michael Buble

Michael Buble este unul din cei mai apreciati cantereti de jazz italiano-canadian. Artistul s-a remarcat in ultimii 10 ani prin spectacolele sale de Craciun. A castigat numeroase premii Grammy si Juno. Michael Buble este popular in Australia, Canada, Marea Britanie, iar in ultima vreme tot mai multe tari din Europa il vor la concertele dedicate sarbatorilor de iarna.

1 Comment

1 Comment

  1. MIRE

    2016-11-05T01:42:53+02:00 at 2016-11-05T01:42:53+02:00

    Si totusi se poate salva..cancerul se poate vindeca insa trebuie cautata metoda..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top