Connect with us

Revistateo.ro

Fiul lui Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum. Durere mare în familia artistului

Star

Fiul lui Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum. Durere mare în familia artistului

Fiul lui Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum astăzi. Familia, împietrită de durere, se pregătește de cea mai neagră zi din viața lor.

La înmormântare participă artistul și soția, dar și zeci de rude și prieteni apropiați. Elena Ploieșteanu este podidită de lacrimi și nu se poate opri din plâns.

Cei care îl cunosc pe Nelu Ploieșteanu încearcă să îl consoleze cum pot, însă artistul nu își poate lua privirea de la sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului său.

Mihăiță s-a stins din viață la doar 32 de ani, după zeci de ani în care l-a măcinat boala. În ultima vreme acesta a fost internat la Spitalul Victor Babeș.

CITESTE SI: Nelu Ploiesteanu, desfigurat de durere dupa moartea fiului sau! Celebrul lautar sufera teribil dupa Mihaita. Imaginile cu el sunt cutremuratoare

Cauza morții lui Mihăiță. Elena Ploieșteanu rupe tăcerea: „Nu a murit de boala lui!”

Pe coroana lui Mihăiță Ploieșteanu este scris un mesaj emoționant din partea familiei. „Nu te vom uita niciodată! Tata, mama, surorile”, sunt cuvintele pline de durere scrise pe coroană.

Înmormântarea lui Mihăiță trebuia să aibă loc ieri. Aceasta a fost amânată cu o zi pentru că sora lui din Elveția nu a putut ajunge la timp. Astfel, ultimul drum a fost reprogramat pentru ziua de azi.

Elena Ploieșteanu promite să facă dezvăluiri despre adevărata cauză a morții fiului ei

„Ce să vă spun! După ce termin cu tot ce trebuie pentru Mihăiţă o să spun tot ce am pe suflet, ce s-a întâmplat cu copilul meu în spital, nu a fost tratat cum trebuie.

De la o simplă răceală l-am adus în coşciug. Eu am dovezi. A fost plimbat de la un spital la altul. Eu ştiu mai bine tot ce s-a întâmplat cu copilul meu!

O lună am stat internată cu el. Copilul meu m-am dus cu el în braţe, nu era în stare grav, avea 3500 de leucocite, şi am ajuns cu el la 200 000 de leucocite.

Această doamnă doctoră nu i-a făcut tratamentul care era benefic pentru copilul meu”, a spus Elena Ploieşteanu la tv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top