Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Fiul lui Ștefan Bănică, leit celebrului artist. Cu ce se ocupă

Ștefan Bănică se poate declara un bărbat de-a dreptul fericit. Pe lângă frumoasa fetiță pe care o are cu Andreea Marin, artistul mai are un fiu dintr-o relație anterioară, pe care îl cheamă Radu Ștefan.

Ajuns la vârsta de 16 ani, Radu calcă pe urmele celebrului său tată, care nu poate fi decât fericit pentru că cineva îi moștenește talentul.

Adolescentul, care acum este clasa a X-a, nu doar că este extrem de talentat, ci și apreciat de către colegii săi, iar de curând, acesta a câștigat titlul de Mister la Balul Bobocilor de la Liceul Jean Monnet din București.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radu Stefan Banica (@radustefanbanica) on


Însă acest lucru nu este cea mai mare reușită a fiului lui Ștefan Bănică, deoarece, ușor-ușor, acesta își face un nume și pe scena teatrului românesc. Acesta a debutat pe scena Teatrului de Comedie, acolo unde a jucat în spectacolul „Totul în grădină”.

„Sunt un tată fericit, am doi copii minunaţi, o am pe mama lângă mine, am o femeie care mă iubeşte şi pe care o iubesc şi o profesie care imi umple sufletul, care îmi dăruieşte şi mă face să dăruiesc’, spunea Ştefan Bănică într-un interviu pentru Viva!

Artistul este foarte mândru că fiul săi îi seamănă.

„Ştefan a crescut. E la o vârstă foarte periculoasă, dar e un copil tare bun. Mi-aş dori să nu fie influenţabil, să fie cu picioarele pe pământ. M-am uitat la nişte poze cu el şi cu mine. Seamănă. E unu la unu, cu menţiunea că el a mai frumuşel, are ochii albaştri. E talentat la dans, e şi bucătar talentat, are multe aptitudini, l-am văzut şi la teatru, pe scenă!

Radu se înțelege perfect cu surioara lui, Violeta

Merge la nişte cursuri pentru a-şi dezvolta încrederea în el. Violeta e o bombă cu ceas. E foarte deşteaptă, jucăm macao, iar când vede că pierde, nu mai joacă. Sunt atât de fericit că e fetiţă, pentru că sunt două relaţii diferite. Eu am fost convins că o să am doi băieţi, ca tatăl şi ca bunicul meu”, a declarat Ştefan Bănică Junior la radio Europa FM.

Radu are o relație extrem de apropiată și cu sora sa mai mică, Violeta, iar cei doi petrec foarte mult timp împreună.

Radu Ştefan este fiul lui Ştefan Bănică Jr. şi al Cameliei Constantinescu, cu care artistul a avut o relaţie la începutul anilor 2000, după divorţul de Mihaela Rădulescu şi înainte să se însoare cu Andreea Marin.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top