Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Flavia Mihășan de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este însărcinată pentru prima dată

După mai multe săptămâni de speculații, una dintre cele mai cunoscute vedete din România a confirmat sarcina. Este vorba despre Flavia Mihășan, „vecina” prezentatorilor Răzvan Simion și Dani Oțil de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Balerina a confirmat pe pagina sa de socializare că este însărcinată pentru prima dată și că alături de iubitul său vor deveni părinți peste numai câteva luni.

Zvonuri despre sarcina Flaviei existau de câteva luni, însă acum aceasta a confirmat că poartă în pântecele său rodul iubirii dintre ea și iubitul său, Marius Moldovan.

„De acum înainte, vom sărbători totul altfel. Cel mai frumos cadou e pe drum și ne-a ales pe noi. 16 săptămâni de sarcină”, a anunțat Flavia pe pagina sa de socializare, iar felicitările nu au întârziat să apară.

După mai mulți ani de relație cu fostul iubit, Flavia s-a despărțit de acesta, apoi a avut o relație de câteva săptămâni cu Codin Maticiuc.

Vedeta Antenei 1 nu este singura care urmează să devină peste numai câteva luni mamă. Andreea Bălan, Mirela Vaida și Simona Gherghe vor deveni din nou mame în următoarele luni.

Prezentatoarea emisiunii „Acces direct” se confruntă cu niște probleme de sănătate, având trigliceridele mărite, așa că a decis să țină o dietă extrem de strictă.

Aceasta a dezvăluit ce fel de dietă ține, ce alimente consumă și cum se împacă regimul ei alimentar cu cea de-a doua sarcină.

„Este un regim de viaţă extrem extrem de sănătos. Voi care faceţi sport v-aţi putea regăsi. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar. Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe.

Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât… după trei luni.

Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit această problemă în era aproape în pragul pancreatitei, ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea.

Atunci chiar era un pericol şi pentru mine şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă”, a declarat Simona Gherghe.

De asemenea, și Gabriela Cristea, care prezintă la Antena Stars emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” a anunțat că va avea un nou copil la primăvară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top