Connect with us

Revistateo.ro

Flavius Nenciu afirma ca Bogdan Vladau l-a amenintat

Stiri

Flavius Nenciu afirma ca Bogdan Vladau l-a amenintat

Bogdan Vladau este cunoscut ca un artist extrem de saritor cand este vorba de cauze umanitare si n-a ezitat nici o clipa in momentul in care Flavius Nenciu l-a contactat si l-a rugat sa sustina un concert la un eveniment caritabil din orasul Radauti.

Artistul a acceptat cu mare bucurie sa concerteze pentru a strange bani pentru niste copii nevoiasi si singura sa prezentie fata de organizatori a fost sa ii fie asigurate costurile de calatorie cu avionul. Organizatorii i-au cumparat un bilet de avion dus si i-au promis ca cel de intoarcere urmeaza sa-l primeasca in momentul in care evenimentul caritabil se incheie, lucru care nu s-a mai intamplat. Artistul a incercat in repetate randuri sa i-a legatura cu organizatorii, care nu i-au mai raspuns la telefon.

Intr-una din editiile TEO SHOW, Bogdan Vladau a declarat ca a ramas cu un gust amar, pentru ca un anume domn l-a inselat si a ramas captiv in orasul Iasi pana a gasit un alt mijloc de transport, insa nici o clipa buna sa educatie nu l-a lasat sa-i pronunte numele organizatorului.

Astazi, a fost invitat Flavius Nenciu, organizatorul evenimentului la care Bogdan Vladau a participat, in urma solicitarii unui drept la replica.

Conform legii TEO a fost nevoita sa-l cheme pe Flavius in emisiune pentru a-si exprima punctul de vedere si in acelasi timp i-a alocat spatiu de emisie si lui Bogdan Vladau, insa discutia dintre cei doi a degenerat, Flavius afirmand ca Bogdan i-a adus grave amenintari si sustine ca are dovezi in acest sens.

Flavius Nenciu afirma ca Bogdan Vladau l-a amenintat

Flavius Nenciu afirma ca Bogdan Vladau l-a amenintat

Auzind declaratiile acestea artistul s-a infuriat si a preferat sa iasa elegant din emisie pentru a nu face parte unei asltfel de discutii.

Desi nu se stie nimic despre acest organizator de evenimente, deoarece dupa cum spune si el inca este la inceput, Flavius Nenciu sustine ca a mai organizat evenimente de succes si ca vinovatul pentru esecul evimentului caritabil este nimeni altul decat Bogdan Vladau.

Intrebat de TEO de ce si-a solicitat prezenta intr-o emisiune nationala pentru ca aparent problema sa de imagine era doar locala, in randul cunoscutilor sai, organizatorul si-a motivat dorinta spuand ca i s-a produs un prejudiciu de imagine dupa ce Vladau a facut declaratiile in cadrul emisiunii TEO SHOW, desi artistu, repet, n-a pronuntat in niciun moment numele acestuia. Sa fie vorba doar de o dorinta de a-si face publicitate?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top