Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Flirtul, de la distractie la inselat. Cand trebuie sa se opreasca, potrivit specialistului

Flirtul pare a fi un mod distractiv si inocent de a interactiona cu o alta persoana, insa pana acum a distrus multe relatii, iar numeroase persoane il blameaza.

Acest obicei care face parte din natura umana se regaseste in toate culturile si societatile de pe Glob, iar femeile, mai ales, se dovedesc experte in a cuceri pe cineva doar dintr-o privire.

Flirtul solicita o serie de abilitati, precum cele de comunicare verbala si non-verbala, dar si creativitate, inteligenta si empatie, iar o persoana experta in aceasta arta stie exact cand sa se opreasca.

La nivelul retelelor de socializare, un simplu Like inseamna pentru unii o metoda de flirt, in timp ce pentru altii este o actiune nevinovata si care nu ar trebui sa aiba consecinte.

Internautii sunt impartiti in doua cu privire la aceasta practica. In timp ce unii considera flirtul ca inselat, altii spun ca nu este o metoda de ingrijorare.

”Daca esti intr-o relatie si flirtezi si cineva, inseamna ca inseli. Daca iti dai mesaje pe la spatele partenerului tau cu cineva, inseamna ca il inseli. Sa vorbesti, sa scrii, sa vorbesti cu cineva si sa flirtezi, asta inseamna ca inseli”, sunt numai cateva dintre ideile multor internauti.

Trei moduri prin care ramai insarcinata, chiar daca folosesti o metoda de protectie

Pentru altii, insa, flirtatul este sanatos si natural, atata timp cat nu implica atingerile.

Un expert in relatii a dezvaluit care este, de fapt, adevarul in spatele acestui subiect controversat.

”Nu as spune ca flirtul este inselat, propriu-zis. Doar atunci cand incepi sa cauzezi durere ori intentionezi sa creezi durere si ascunzi, atunci tradarea intervine si poate fi dureros pentru celalalt. Daca vorbesti cu cineva si acest lucru este inteles din partea ta si din partea celuilalt, iar partenereul intelege acest lucru, atunci poti face acest lucru. Insa atunci cand flirtezi cu cineva si acea persoana nu este sigura de limitele impuse ori partenerul tau este nemultumit de modul in care te comporti cu alti barbati ori femei si tu continui sa te comporti asa, ei bine, acest lucru poate fi cu adevarat dureros. Daca incerci sa ascunzi ceva, acesta este un semn de tradare”, a spus Denise Knowles, un consilier in relatii, pentru Independent.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top