Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Florin Busuioc a suferit un infarct! Prezentatorul TV se află la Terapie Intensivă

Prezentatorul TV Florin Busuioc trece prin clipe grele. Busu, așa cum îl cunosc telespectatorii, a suferit aseară un infarct și a ajuns la spital în stare gravă.

Incidentul s-a întâmplat marți seară, în timpul unui spectacol la Craoiva. Prezentatorul a fost resuscitat de medici și dus de urgență la spital, pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale.

Conform Observator, Florin Busuioc are nevoie de un stent și este într-o stare destul de gravă.

„Florin Busuioc a început să se simtă rău cu câteva minute înainte ca spectacolul Central Park să se termine, la Filarmonica Oltenia fiind trimisă o ambulanță SMURD Dolj. Medicii i-au acordat acestuia îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Craiova”, scrie lupamea.ro.

Potrivit lui Raed Arafat, Florin Busuioc fost resuscitat și trombolizat. Se află sub supravegherea medicilor.

„Da (a suferit un infarct-n,.r.), a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital. Momentan e la Spitalul Judeţean de urgenţă din Craiova”, a declarat, pentru MEDIAFAX, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Conform Adevărul, a simțit că i se face rău, a vrut să iasă afară, însă nu a mai apucat. Prezentatorul a căzut și a avut nevoie de ajutor.

„Confirm faptul că Florin Busuioc a suferit un infarct. Nu știu exact în ce stare mai e, dar știu că a fost resuscitat și că starea lui nu e una bună. Voi reveni cu detalii ulterior”, a informat purtătorul de cuvânt al unității spitalicești, Cristina Geormaneanu.

Colegii actorului se roagă pentru aceștia și speră ca totul să fie bine, mai ales că acum se află la Terapie Intensivă, unde este monitorizat.

„Acum nu putem decât să ne rugăm pentru el”, a spus Adelaida Zamfira, conform Libertatea.

Primul mesaj al colegilor de la Pro TV

„Colegul nostru, Florin Busuioc, a trecut, marţi seara, prin clipe grele, iar acum se află internat în spital. Actorul a suferit un infarct la scurt timp după încheierea unui spectacol susţinut pe scenă „Filamonicii Oltenia”, din Craiova”, precizează stirileprotv.ro.

„Colegii au sunat rapid la 112, iar la faţa locului a sosit un echipaj SMURD care l-a transporatat de urgenţă la spitalul din Craiova. Acolo a fost băgat imediat în sala de operaţie, unde o echipă de medici i-a montat un stent”, notează sursa citată, adăugând: „Din fericire, colegul nostru a trecut cu bine peste operaţie, iar în prezent se află la terapie intensivă”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top