Connect with us

Revistateo.ro

Florin Salam va ajunge în instanță

Stirile zilei

Florin Salam va ajunge în instanță

Florin Salam a decis să ajungă în instanță pentru a recupera o sumă foarte mare, reținută de vameșii din America. Cu puțin timp în urmă, s-a aflat că va fi bunic. În plus, și el va mai avea un copil. Poate și acesta a fost un motiv pentru care cântărețul a decis să își recupereze banii. Având în vedere că urmează să se mărească familia lui, ar fi utilă o anumită sumă de bani.

Florin Salam va ajunge în instanță

Cântărețul a decis să deschidă un proces în America. Asta pentru a recupera cei 100.000 de dolari câștigați în urma unor cântări în Statele Unite.

Totul a început într-un aeroport din New York. Florin Salam se întorcea în țară cu suma câștigată după mai multe cântări. Deoarece suma era de 10 ori mai mare decât prevedea legea pentru a fi transportată, banii i-au fost reținuți. Astfel, cântărețul s-a întors în România fără acei bani.

Acum este pregătit să lupte pentru a-i recupera.

CITEȘTE ȘI: Probleme medicale pentru Florin Salam! Ce a patit manelistul

CITEȘTE ȘI: Prima reacție a lui Florin Salam, după ce fiica sa a anunțat că va deveni mamă

Declarațiile familiei despre sarcina lui Betty Salam

După ce au apărut zvonuri potrivit cărora Betty Salam, fiica lui Florin Salam, este însărcinată, au apărut informații noi legate de acest subiect. Betty și iubitul ei, Cătălin Vișănescu, urmează să se căsătorească pe 25 august. Iată ce a spus familia despre zvonurile conform cărora Betty Salam ar fi însărcinată.

Betty este de mai mulți ani într-o relație cu Cătălin Vișănescu. Ce doi se pregătesc petru nunta ce va avea loc pe 25 august.

Despre Betty, care este încă elevă la liceu, s-a spus că ar fi însărcinată. Cu alt ocazii, artista a infirmat zvonurile. De data aceasta, însă, nu a comentat subiectul.

În ultimul timp, Betty Salam, fiica lui Forin Salam, nu a mai apărut la TV și nici nu a mai filmat videoclipuri. Din acest motiv au apărut speculațiile conform cărora ar fi însărcinată.

Pe data de 28 august, artista va împlini 18 de ani. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top