Connect with us

Revistateo.ro

Vrei sa afli daca un spirit incearca sa iti faca rau sau daca in jurul tau este o energie negativa? Atunci poti folosi un ou pentru a afla.

Stil de viata

Foloseste un ou ca sa afli daca un spirit incearca sa iti faca rau

Crezi ca un spirit incearca sa iti faca rau? Poti afla raspunsul pentru aceasta intrebare folosind un ou. Se pare ca unele persoane apeleaza la anumite metode prin care pot sa isi dea seama daca spiritele rele incearca sa le faca rau. Asa ca, daca iti doresti sa stii cum stau lucrurile in cazul tau, tot ce trebuie sa faci este sa incerci metoda de mai jos.

Cum folosi un ou pentru a afla daca un spirit incearca sa iti faca rau

Tot ce ai de facut este sa respecti pasii de mai jos.

1. Pune apa sfintita intr-un vas curat si transparent. Apoi spune o rugaciune pentru ca divinitatea sa te ajute sa gasesti raspunsul.

2. Ia un ou si spune din nou o rugaciune pentru ca acesta sa absorba energia negativa.

3. Pune oul pe cap si apoi rostogoleste-l in jos, spre ceafa, in jurul spatelui, pe piept. In timp ce faci asta, concentreaza-te asupra oului care trebuie sa absoarba energia negativa.

4. Dupa ce faci toate lucrurile enumerate mai sus, sparge oul si pune continutul lui in vasul cu apa sfintita. Apoi verifica daca exista anumite lucruri iesite din comun.

Potrivit celor care apeleaza la aceasta metoda, ai putea observa anumite lucruri. In cazul in care nimic nu ti se pare iesit din comun, atunci inseamna ca nu te afli sub influenta unui spirit care isi doreste sa iti faca rau. Dar, daca apa in care pui oul isi schimba culoarea, daca simti ca alimentul are un miros neplacut, inseamna ca este posibil sa te afli sub influenta unor energii negative. Daca galbenusul oului arata ca niste balonase, atunci, ar putea fi vorba despre altceva. Potrivit celor care folosesc metoda aceasta, inseamna ca energia negativa din jurul tau este indepartata de spiritele care te ocrotesc.

Este o metoda pe care o poti folosi in cazul in care iti doresti sa afli daca in jurul tau exista energie negativa sau daca un spirit incearca sa iti faca rau.

Articole pe aceeasi tema:

Ritual cu lumanare pentru imbogatire

Semne ca un spirit incearca sa ia legatura cu tine

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top