Connect with us

Revistateo.ro

A fost abuzat atât de tare încât a rămas fără picioare. Povestea cutremurătoare a unui bebelus de 41 de zile

Diverse

A fost abuzat atât de tare încât a rămas fără picioare. Povestea cutremurătoare a unui bebelus de 41 de zile

Caz șocant după ce un bebeluș de doar 41 de zile a rămas fără ambele picioare. Totul după ce părintii l-au abuzat atât de tare încât atunci când a ajuns în față medicilor aceștia au rămas șocați.

Doctorii au descoperit multiple traumatisme. În momentul în care a ajuns la spital, bebelușul avea septicemie, era gri și avea salivă în exces la gură. Doctorii au rămas șocați.

După o serie de radiografii, medicii au descoperit că bebelușul avea fractură de șold, fractură în glezna dreaptă, într-unul din degetele de la mâini și în două oase din degetul mare de la picior.

Specialiștii au tras concluzia că bebelușul n-ar fi putut ajunge în asemenea stare decât dacă ar fi fost tras și smucit cu forță.

Majoritatea rănilor erau vechi de 10 sau mai multe zile

Toate rănile provocate de părinții săi biologici îi vor lasă bebelușului semne pe viață iar din cauza dublei fracturi de șold este posibil că acesta să nu poată purta proteze toată viață. Medicii au explicat și de ce: din cauza infecției oasele au fost grav afectate.

Copilașul de doar 41 de săptămanini a rămas și fără picioare deoarece medicii au fost nevoiți să i le amputeze.

Părintii acestuia și-au susținut nevinovătia în față instanței. Cu toate acestea instanță a decis că cei doi, Tony Smith, în vârstă de 46 de ani și Jody Simpson, de 24 de ani, să meargă pentru următorii 10 ani în spatele gratiilor.

Citeşte şi Cutremurător! Singura imagine cu Anastasia Cecati în serialul Las Fierbinţi

Jurnalişti au făcut publică prima imagine cu Anastasia Cecati în serialul Las Fierbinţi. Vedeta a apărut în serial, în sezonul 2, în episodul 6, intitulat “Nimfele”.

Fanii serialului nu aveau cum să nu observe apariţia frumoasei moldovence. Scena în care apare Anastasia a fost filmată la marginea satului Las Fierbinţi.

Vedeta de peste Prut nu a avut chiar un rol principal, însă a atras atenţia prin frumuseţea ei.

În vârstă de 31 de ani, Anastasia Cecati a fost ucisă cu sânge rece de propriul soț

După ce a înjunghiat-o mortal în zona gâtului, tânărul medic stomatolog a luat o altă decizie şocantă. Potrivit presei de peste Prut, acesta a trimis un mesaj de pe telefon, după care s-a aruncat în gol de la etajul șapte al unei clădiri din Chișinău.

Vestea morţii şocante a celor doi a făcut rapid înconjurul lumii. Prietenii din Dubai au rămas înmărmuriţi când au auzit de oribila crimă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top