Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

A fost ceruta de sotie, iar pozele din acea zi au ingrozit-o. Cum arata la un an de la eveniment

Haley Smith ajunsese anul trecut sa cantareasca 102 kilograme, iar cand iubitul sau a cerut-o de sotie, a izbucnit in plans.

Tanara din Amarillo, Texas, ajunsese sa cantareasa 102 kilograme in luna iulie a anului trecut. Matt Smith, iubitul sau, a cerut-o de sotie, iar aceasta a izbucnit in plans atunci cand a vazut fotografiile facute in aceas zi fericita.

Haley a refuzat sa posteze pe retelele de socializare fotografiile din ziua in care a fost ceruta de sotie si a fost rusinata de ceea ce a vazut.

Pentru ca si-a dat seama ca nici in ziua nuntii nu va arata bine, Haley a decis sa ia masuri. Ea a inceput sa alerge de trei ori pe saptamana, pana cand a ajuns sa alerge cate cinci kilometri, iar de doua ori pe zi a inceput sa faca exercitii fizice. Acest lucru a devenit o obisnuinta pentru ea, iar in scurt timp, a inclus in antrenamentele sale si exercitii de cardio.

In locul mancarurilor nesanatoase, Haley a inclus in alimentatia sa mai multe fructe si legume, iar acets lucru a inceput sa se vada inca din primele saptamani.

Acum, Haley se antreneaza cate doua ore pe zi, iar transpiratia excesiva si durerile de incheturi au trecut in mod semnificativ.

Hailey

Hailey

Sambata trecuta, Haley si iubitul sau, pe care il stie din copilarie, au devenit sot si sotie, iar acum tanara cantareste 76 de kilograme si nu are de gand sa se opreasca aici cu slabitul.
Inainte sa se apuce de slabit, aceasta avea presiunea sangelui crescuta, inima ii batea cu putere si avea dureri de cap in fiecare zi.

”Am urat fotografiile care ma infatisau in ziua in care m-a cerut de sotie. Nici nu m-am recunoscut. Nu am vrut sa ma simt rusinata cand privesc fotografiile din ziua nuntii si am stiut ca trebuie sa fac o schimbare”, a spus Hailey pentru Daily Mail.

Hailey

Hailey

”Am fost grasuta intreaga mea viata. In liceu am inceput sa ma ingras mai mult. Imi cumparam orice arata bine. Mananc atunci cand am emotii. Mancam atunci cand eram suparata, plictisita, stresata sau fericita”, a mai spus Hailey.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top