Connect with us

Revistateo.ro

Star

A fost făcut anunțul așteptat de toată lumea. Kate Middleton…

Mare bucurie în familia regală a Marii Britanii. Kate Middleton este însărcinată cu al treilea copil!

„Altețele lor regale, Ducele și Ducesa de Cambridge au plăcerea să vă anunțe că Ducesa de Cambridge va aduce pe lume al treilea copil. Regina și membrii celor două familii sunt încântate de această știre.

Alteța sa regală nu va mai participa azi (4 septembrie, n.r.) la evenimentul planificat la Road Children’s Center din Londra. Ducesa primește îngrijiri la Palatul Kensington”, se menționează în anunțul oficial, potrivit The Mirror.

CITESTE SI: Un cunoscut chirurg a făcut anunțul despre ducesa Kate Middleton

Kate Middleton, bulimică?

Se pare că soția Prințului William ar fi avut episoade severe de bulimie, tulburare cu care a fost diagnosticată Prințesa Diana.

Casa Regală a dezmințit prin diferite căi, în special prin publicațiile apropiate acesteia că ducesa Kate ar avea bulimie.

Cu toate acestea, Kate a slăbit drastic în ultima perioadă, oamenii remarcând că a ajuns piele și os, iar mâinile ei arată foarte îmbătrânite, asemănătoare unei persoane care ar suferi de bulimie compulsivă.

Bulimia este o tulburare psihologică. Aceasta e caracterizată de dorința obsesivă a unei persoane de a slăbi. Simptomele bulimiei par a fi modalitățile de a controla greutatea corporală. Bulimia este numită și boala persoanelor care nu-și iubesc corpul.

Simptomele sunt: vărsături autoprovocate, diete drastice, folosirea laxativelor sau sportul până la epuizare. De asemenea, teama, confuzia, vinovăția la ora lurăii mesei și anxietatea sunt alte manifestări ale tulburării.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top