Connect with us

Revistateo.ro

Net

A fost îngropată acum 11 zile, iar apoi au auzit zgomote ciudate. Familia a fost oripilată când au deshumat-o

Un caz incredibil a fost semnalat în urmă cu câteva ore de presa internațională. O femeie a fost îngropată acum 11 zile, iar apropiații au fost nevoiți să o deshumeze din cauza unor sunete ciudate care se auzeau la mormântul ei.

Deshumare controversată

Mare le-a fost mirarea rudelor când au deschis sicriul. Mama și sora ei s-au prăbușit și au constatat că femeia a fost îngropată de vie.

Femeia care a fost înmormântată într-un cimitir din Brazilia acum 11 zile avea doar 37 de ani și, conform descoperirii ulterioare, chiar a fost îngropată de vie.

Este vorba despre Rosangela Almeida dos Santos, care a suferit două infarcturi, iar medicii au declarat-o decedată.

CITEȘTE ȘI: Pasageri traumatizați de țipetele unui copil de 3 ani pe durata unui zbor de 8 ore. ”Chemați un exorcist”

Nu era căsătorită și nu avea copii, însă avea o familie numeroasă care i-a plâns moartea toate aceste zile.

Vinerea trecută, oamenii din localitatea braziliană respectivă s-au plâns că au auzit tot felul de zgomote ciudate motiv pentru care Rosangela a fost deshumată.

Sute de oameni au ajuns la cimitir strânși ca la sfintele moaște. Sicriul a fost deschis și cei prezenți au strigat ca din gură de șarpe. Sicriul era plin de sânge, iar picioarele femeii erau calde.

Germana de Almeida, mama Rosangelei a declarat că după ce au deschis sicriul a observat niște răni pe trupul fiicei sale care nu existau la momentul înmormântării.

Familia a mers la poliție și s-a deschis un dosar pentru profanare de morminte, însă nimeni nu își poate da seama cum s-a ajuns aici și cine i-a vrut răul femeii.

„Nu vrem sa acuzam niciun medic, nu vrem sa creem probleme, dar exista sute de martori, nu este posibil ca o persoana ingropata in urma cu 11 zile sa fie inca calda”, a mărturisit mama femeii, notează Daily Mail.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top