Connect with us

Revistateo.ro

O tanara a folosit vopsea de par pentru a-si vopsi sprancenele. A fost pe punctul de a-si pierde vederea. Afla cum a fost posibil.

Inedit

A fost pe punctul de a-si pierde vederea dupa ce a folosit vopsea de par

Tylah Durie, o adolescenta in varsta de 16 ani, a fost pe punctul de a orbi dupa ce a folosit vopsea de par. A incercat sa isi vopseasca sprancenele acasa. Inainte sa aplice vopseaua nu a facut testul pentru a afla daca este sau nu alergica la ingredientele acelui produs. Dupa aproape 30 de minute a inceput cosmarul.

Putea sa orbeasca dupa ce a folosit vopsea de par

La un moment dat, orice persoana isi doreste sa faca o schimbare. In timp ce unii oameni prefera sa faca sport, sa isi schimbe garderoba etc., altii aleg sa se tunda, sa isi vopseasca parul etc. Tylah Durie a vrut sa isi vopseasca sprancenele.

A incercat sa faca lucrul acesta singura, acasa. Inainte de a aplica vopseaua pe sprancene, tanara nu a verificat daca este alergica la acel produs. La scurt timp dupa ce a folosit vopseaua, problemele au inceput sa apara. Simtea ca pielea din zona sprancenelor o mananca si parca arde. De asemenea, ochii i s-au umflat. Avea dureri ingrozitoare. Avea senzatia ca are nisip in ochi, insa nu il putea indeparta. Apoi a aparut senzatia ca in sprancene are mai multe lame.

S-a speriat si a ajuns la medic. A aflat ca are o alergie rara, insa extrem de puternica la unul dintre ingredientele din vopseaua de par. Doctorii i-au spus ca putea chiar sa isi piarda vederea. Medicii au avertizat-o ca daca se va mai atinge vreodata de vopseaua de par ar putea chiar sa isi piarda viata.

Acum, adolescenta incearca sa le atraga atentia femeilor. Stie cat de important este sa faca un test inainte sa foloseasca vopseaua de par. La ea in familie nimeni nu facea acel test, asa ca a crezut ca nu i se poate intampla nimic. Dupa experienta prin care a trecut, isi doreste ca nimeni sa nu traverseze astfel de momente. A fost socata si ingrozita de ideea ca si-ar putea pierde vederea.

Articole pe aceeasi tema:

Cum iti decolorezi parul fara vopsea si produse chimice

Din cand in cand, fiecare femeie simte nevoia de a-si face o schimbare de look. O schimbare a nuantei parului este cea mai la indemana. Daca vrei sa stii cum iti decolorezi parul natural, trebuie sa stii ca este foarte simplu.

Unele persoane evita produsele chimice si cauta solutii naturale pentru a-si schimba nuanta parului.

Vopseaua din comert poate contine multe substante iritante si care sunt periculoase pentru scalp si pentru ochi.

Poti incerca si tu o reteta care te ajuta sa iti deschizi parul cu 2-3 nuante.
Iata de ce ingrediente ai nevoie:

  • 4 linguri de pudra de scortisoara
  • 2 linguri de miere
  • Preparare: Amesteca-le intr-un recipient de plastic

Administrare: Se aplica pe parul umed si apoi se piaptana, in timpul aplicarii. Se tine apoi parul intr-o folie de plastic. Asteapta 2-3 ore, apoi spala-te pe cap cu samponul tau, in mod obisnuit.

In cazul in care vrei sa iti recapeti culoarea naturala sau dupa vopsire, poti incerca un alt remediu.
Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 ou
  • 1 lingura de miere

Preparare:
Amesteca ingredientele pana la omogenizare apoi aplica pe par

Mod de administrare:

Cum iti decolorezi parul acasa cu scortisoara

Aplica si maseaza scalpul
Acopera-ti parul cu o casca de dus si las-o sa actioneze pentru 20-30 de minute, apoi spala-ti parul cu sampon.

Citeste si: Ce se intampla daca nu folosesti sampon
Pentru a nu avea probleme cu scalpul, este recomandat ca inainte sa aplici fiecare tratament, sa incerci pe o portiune mica a capului si sa astepti pentru cateva minute. Astfel vei vedea daca pielea ta reactioneaza sau nu la tratamentele pe care le faci in casa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top