Connect with us

Revistateo.ro

A fost sau n-a fost Robbie Williams?

Inedit

A fost sau n-a fost Robbie Williams?

Desi Festivalul Bucharest Comedy Week s-a incheiat duminica, bucurestenii mai au inca dubii daca l-au vazut sau nu pe Robbie Williams pe scena, intr-un recital de senzatie.

Spectatorii din Piata Enescu au fost martori la o premiera in cadrul Festivalului, asistand la un concert marca Robbie Williams, dar… fara Robbie Williams. In realitate, cel care a interpretat piesele cantaretului britanic este sosia acestuia, JK. Proiectul Bucharest Comedy Festival a fost un real succes, datorita numarului mare de bucuresteni (si nu numai) prezenti in Piata Enescu si a organizatorilor.

Au fost sapte zile pline de umor, teatru si stand-up comedy, multe farse si surprize. Dupa un spectacol memorabil pus in scena sambata seara de celebrul Carlos Mencia la Sala Palatului, duminica le-a adus bucurestenilor un show la care multi dintre ei visau de mult: un concert la care sa asculte live cele mai cunoscute piese interpretate de Robbie Williams.

Visul li s-a implinit chiar daca doar pe jumatate, caci pe scena amplasata in fata Ateneului Roman s-a urcat JK, una dintre cele mai cunoscute sosii ale celebrului cantaret, acesta oferind un spectacol exploziv. Show-ul a marcat astfel incheierea primei editii a festivalului international de comedie organizat in capitala, dupa o suita intreaga de intamplari hazlii desfasurate pe parcursul intregii saptamani.

Evenimentul a fost primul de acest gen organizat in capitala, un eveniment al umorului de calitate, in care diversitatea juca rolul principal: de la piese de teatru pentru copii, parinti sau bunici, la activitati in aer liber, concerte de muzica si o serie de reprezentatii de stand-up comedy ce au reusit sa atraga in sali sute de spectatori, fie ei bucuresteni sau simpli turisti.

Aceasta este de altfel si misiunea festivalului, aceea de a promova umorul dincolo de orice bariera lingvistica. Bucharest Comedy Week isi propune sa devina treptat unul dintre principalele puncte de atractie, atat pentru bucuresteni, cat si pentru vizitatorii straini ai Capitalei, Bucurestiul putand deveni astfel una dintre cele mai vanate destinatii turistice pentru iubitorii de umor.

Evenimentul a fost organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, fiind un proiect care face parte din seria de proiecte aniversare Bucuresti 555.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top