Connect with us

Revistateo.ro

A fost tinta glumelor, insa nimeni nu stie viata acestui concurent de la X Factor

Inedit

A fost tinta glumelor, insa nimeni nu stie viata acestui concurent de la X Factor

Saptamana trecuta la X Factor a aparut un personaj care i-a socat pe toti: nu datorita talentului ci datorita stangaciilor sale si entuziasmului de a se prezenta in fata temutului juriului. Paralel cu muzica, Lucian Isar l-a impresionat pe Stefan Banica Jr. in momentul in care acesta a inceput sa cante melodia care a fost candva genericul emisiunii „Surprize, surprize”, pe care fosta sotie a lui Banica, Andreea Marin, a prezentat-o acum cativa ani.

Desi multi au ras de el si si-au batut joc, Lucian Isar are o poveste extrem de trista, dar continua sa fie un luptator. Acesta a fost abandonat la casa de copii si se chinuie cu traiul de pe o zi pe alta. Nimeni nu se astepta ca Lucian, in ciuda faptului ca nu a avut pana acum mare succes in domeniul muzical, a primit un DA nu doar de la Stefan Banica Jr. ci si de la Horia Brenciu, fostul jurat de la „Vocea Romaniei”.

„Lucian este mereu vesel si plin de viata, insa imaginea asta ascunde multa suferinta! El a fost abandonat de parinti la o casa de copii din Slatina si nici pana in ziua de azi nu se stie cine este femeia care i-a dat viata. A stat la orfelinat, a urmat o scoala tehnica si acum este tamplar. Omu’ isi castiga banutii facand de toate, pentru ca se pricepe la orice meserie ce tine de constructii. In plus, in ultimii ani, a descoperit ca are talent muzical si a inceput sa mai cante pe la petreceri. Asa a fost remarcat de ansamblul folcloric din oras, “Doina Oltului”, si a fost angajat acolo pe post de solist. E chiar bun la muzica, dar e greu sa razbati in domeniul acesta…”, a povestit un prieten de-al concurentului pentru siteul wowbiz.ro

Potrivit spuselor apropiatului lui Lucian, acesta traieste cu fata care l-a insotit la casting, cu care isi imparte chiria, care este de 300 de lei pe luna. Desi Lucian traieste in saracie, el spera ca va da lovitura si va deveni celebru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top