Connect with us

Revistateo.ro

Leonardo DiCaprio a reusit anul acesta sa castige primul Oscar, iar fosta sa asistenta a facut dezvaluiri uimitoare despre el.

Stiri

Fosta asistenta a lui Leonardo DiCaprio a dezvaluit cum este in realitate actorul

Leonardo DiCaprio a reusit anul acesta sa castige primul Oscar din cariera si a fost pentru multi ani tinta glumelor fanilor sai.

Actorul din „Titanic”, „Catch Me If You Can”, „Inception”, „Great Gatsby” si alte roluri care l-au facut celebru are o viata extrem de interesanta.

Kasi Brown, fosta asistenta a lui Leonardo DiCaprio, a dezvaluit cum este actorul american in realitate. De asemenea, ea a dezvaluit ce inseamna sa fii mana lui dreapta. Kasi isi aduce aminte si ce a invatat în timpul petrecut impreuna.

Aceasta si-a adus aminte de un moment din 2003, de Halloween.

Kasi Brown avea o discutie cu prietena ei si cu seful ei, Leonardo DiCaprio, despre o petrecere ce avea loc in acea seară. Cei trei stateau in rulota actorului si asteptau sa se intoarca pe platourile de filmare ale lungmetrajului „The Aviator”.

Insa, DiCaprio le-a dezvaluit ca nu-i pasa de petrecere, voia sa discute despre Halloween. Acesta este sarbatoarea lui preferata.

Lui Leonardo DiCaprio ii place sa interactioneze cu echipa

„Cand l-am întrebat de ce, a devenit brusc serios si mi-a zis ca ii place anonimitatea. A spus ca este minunat sa aiba ocazia sa mearga printre oameni si sa interactioneze cu ei fara a fi recunoscut. Sa fie la fel ca toti ceilalti, nimeni sa nu aiba nicio asteptare de la el”, a povestit Brown pentru The Huffington Post.

Kasi Brown / foto: Facebook

Kasi Brown / foto: Facebook

Aceasta a mai dezvaluit ca devenise un fel de umbra pentru el si ii proteja intimitatea. Ii tinea umbrela deasupra capului, ca sa nu fie surprins de paparazzi.

In afara platoului de filmare, Kasi si actorul de distrau imitand alte persoane.

Citeste si: Leonardo DiCaprio a dansat o noapte intreaga la concertul lui Antonis Remos care va canta la Sala Palatului, pe 20 octombrie

Pe platourile de filmare, Brown a invatat o multime de lucruri despre DiCaprio, pe care l-a descris ca fiind un om extrem de inteligent. Acesta stie o multime de lucruri despre politica, cultura pop, istorie. De asemenea, are un simt al umorului ciudat, iar pauzele ii place sa si le petreaca stand de vorba cu oamenii de pe platou.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top