Connect with us

Revistateo.ro

Fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu, mesaj despre moartea in care a murit actorul

Stiri

Fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu, mesaj despre noaptea in care a murit actorul

Daniela Marin, fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu a scris pe blogul ei personal o postare dedicat fostului ei sot. In postarea, care este intitulat[ „Pentru Gyuri”, fosta sotie a artistului explica printre altele cum a decurs noaptea in care unul dintre cei mai iubiti artisti a murit.

Ioan Gyuri Pacu s-a stins din viata pe data de 26 septembrie.

„(…) De fapt, daca ma gândesc bine, în afară de analizele obligatorii făcute în 2003, pentru că altfel nu ne înscria copilul la şcoală, omul ăsta a refuzat orice alt control sau analiză medicală până în 2010, când a fost accidentul vascular cerebral. Înainte de 2003, prin 1998 l-am rugat şi am ajuns să mă si cert cu el din acest motiv, iar în iulie 1999 i-am spus că dacă nu merge la doctor, cu mine a terminat-o. Nimic nu l-a convins. Mai teamă îi era să afle că are o problemă pe care oricum o bănuia, decât să traiască aşa, cum şi cât va putea.”, a scris fosta soție a lui Ioan Gyuri Pascu pe blogul său.

Fosta sotie a actorului spune ca el a refuzat sa mearga la spital.

„Încercări de a-l convinge au venit şi din partea altora, nu doar a mea. Dar asta a fost încăpăţânata sa alegere. Din acest motiv, niciun medic nu are nicio vină. El a făcut exact aşa cum a vrut. Desigur, dacă profesional vorbind a omis să mai facă ceva doctoriţa care a venit cu prima salvare, să se acţioneze în consecinţă… nu e treaba mea. Asta nu-l ajută pe Gyuri şi din păcate, părerea mea e că nu …

Citeste continuarea pe huff.ro!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top