Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Fosta sotie a lui Elvis Presley, de nerecunoscut! Cum arata Priscilla la 71 de ani

A fost considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar alaturi de Elvis Presley, forma unul dintre cele mai reusite cupluri din lume.

Ajunsa la varsta de 71 de ani, Priscilla Presley a socat pe toata lumea la un eveniment, unde a aparut extrem de schimbata fata de cum o stia publicul.

Fosta sotie a lui Elvis Presley a mers la o emisiune Tv, acolo unde a vorbit despre regretatul artist, intr-un rar interviu pe care l-a dat despre acesta.

Elvis si Priscilla / foto: Hepta

Elvis si Priscilla / foto: Hepta


Toata lumea a ramas pur si simplu socata atunci cand a vazut-o, iar comentariiloe au inceput sa curga pe retelele de socializare.

„Schimband canalele la TV, am crezut ca am vazut o soparla fiind intervievata de catre Lorraine. S-a dovedit a fi Priscilla Presley dupa operatie”.

„Imi pare foarte rau, eu sunt sigur ca este o femeie frumoasa, dar am cosmaruri dupa ce am vazut-o pe Priscilla”, a mai spus cineva.

Fosta sotie a regelui muzicii Rock’n’Roll-ului a cam exagerat cu operatiile estetice, iar acest lucru se vede pe chipul sau intins de catre medicii esteticieni.

Unii internauti au comparat-o chiar cu Frankestein.

„Saraca Priscilla, abia isi mai poate misca fata acum. Etse infricosatoare”, au mai spus internautii.

Cand s-au cunoscut, Elvis avea 25 de ani si Priscilla Beaulieu doar 14 ani.

”Am avut o relatie foarte romantica. Elvis era constient de diferenta de varsta dintre noi si de faptul ca era in misiune in Germania si nu a facut nimic care m-ar fi putut rani”, povestea Priscilla in cartea „Elvis si eu”.

Priscilla Presley / foto: captura video

Priscilla Presley / foto: captura video

„In decembrie 1966 era Craciunul, iar Elvis obisnuia sa ia cadouri tuturor. Insa a ingenuncheat in fata mea si mi-a inmanat cutiuta. Inauntru era un inel de logodna cu un diamant de 3,5 carate”, a mai povestit Priscilla.

Cei doi s-au casatorit pe 1 mai 1967 in cadrul unei ceremonii intime in Las Vegas. Elvis avea 32 de ani, iar Priscilla 21. Pe 29 Mai 1967, Elvis si Priscilla vor simula o a doua casatorie pentru cei care nu au putut fi de fata in Vegas. Au imbracat hainele de nunta si au refacut ceremonia.

La exact noua luni de la casatorie, la 1 februarie 1968, s-a nascut unica urmasa a lui Elvis, Lisa-Marie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top