Connect with us

Revistateo.ro

Fosta vedeta TVR Leonard Miron este in doliu

Star

Fosta vedeta TVR Leonard Miron este in doliu

Fosta vedeta a Televiziunii Romane, cunoscutul Leonard Miron, trece prin clipe grele. Omul care a adus ani de zile Eurovisionul in casele romanilor a postat un mesaj emotionant pe Facebook.

Acesta a postat o fotografie cu o coroana de flori in mijlocul careia se afla o panglica neagra. „Sa te odihnesti in pace, Marisa! Toate rugaciunile mele merg catre Miguel si familia lui!”, a scris acesta.

Persoana care a decedat este o persoana foarte draga din familia persoanei cu care Leonard Miron a ales sa isi petreaca viata.

A marturisit la Kanal D ca este homosexual

Leonard Miron a iesit din dulap in urma cu ceva timp si a recunoscut ceea ce se zvonea: este gay. „Si daca sunt gay, care este problema?”, a raspuns prompt intr-o emisiune de televiziune.

CITESTE SI: Romania, in doliu. O mare valoare s-a stins din viata

Leonard a vorbit cu mandrie despre iubitul sau spaniol, Miguel, omul care i-a adus fericirea. „Suntem parteneri de viata de 10 ani. Dupa toate articolele din presa, cea mai afectata a fost mama. Intelegerea dintre mama si fiu depaseste anumite obstacole, dar au fost reactiile din jur.

Ea stia de relatia mea. In Anglia, in Spania, pe nimeni nu intereseaza ce faci tu acasa, conteaza ce stii sa faci”, a marturisit prezentatorul tv, care acum munceste pe un vas de croaziera.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top