Connect with us

Revistateo.ro

Fostul iubit al Cătălinei Ponor, concurent la Exatlon! A ajuns în Republica Dominicană

Staruri

Fostul iubit al Cătălinei Ponor, concurent la Exatlon! A ajuns în Republica Dominicană

Fostul iubit al Cătălinei Ponor, Tommy Ramos, le-a oferit o surpriză de proporții fanilor săi. Fostul campion la gimnastică s-a înscris la Exatlon America. Tommy a fost selectat în ediția americană a show-ului de televiziune și deja a ajuns în Republica Dominicană, unde se va lupta cu ceilalți concurenți pentru marele premiu.

Ediția din Statele Unite ale Americii a avut premiera ieri și va fi difuzată de rețeaua Telemundo.

Originar din Puerto Rico, Tommy Ramos a devenit cunoscut pentru relația pe care a avut-o cu Cătălina Ponor, campioana la gimnastică.

Tommy Ramos este absolvent al Facultății de Arhitectură din cadrului Universității Penn State (SUA). E specialist la inele și e supranumit de presa din tara lui ‘Golden Boy’. Are două surori, Nicole și Paola. Recent a fost votat între cei mai sexy 50 de sportivi ai lumii (MSN l-a pus pe o listă pe care se mai află Hope Solo, Ana Ivanovici, Maria Șarapova, Serena Williams ori Rafael Nadal).

În 2016, Tommy și Cătălina s-au despărțit, după o relație de trei ani. Toată lumea se aștepta atunci ca cei doi să se căsătorească, însă drumurile lor s-au despărțit. Cătălina a continuat să se dedice carierei sale de sportivă, în timp ce Tommy s-a retras din sport. La scurt timp de la despărțirea de Cătălina, Tommy s-a cuplat cu Vilmarie Mojica, o cunoscută voleibalistă. Cei doi s-au căsătorit și au o fetiță împreună.

Mama Cătălinei anunța o logodnă înainte să se afle de despărțire

„Este adevărat! Cătălina se va logodi după Olimpiadă. Evenimentul va avea loc la Constanța și va fi ceva restrâns, în familie. Vreau să-i cunosc și eu pe părinții lui Tommy. Oricum, este alegerea Cătălinei, eu nu ma implic în viața ei personală. Îi respect alegerile”, spunea Carmen, mama Cătălinei înainte de despărțirea care a luat prin surprindere pe toată lumea.

În schimb, mama lui Tommy a reacționat dur când a auzit despre o nuntă a fiului ei cu Cătălina.

Nu știu de ce se tot vorbește despre asta. Tommy este o persoană publică și văd acum că toată lumea vrea să-l ia de bărbat! Aud că aș fi venit prin România, că sunt prietenă cu mama fetei asteia… Da, ei se cunosc, dar nu se logodesc sau căsătoresc, nici vorbă! Tommy are obiective clare, trebuie să termine facultatea.

Iar cei care mă cunosc, știu că sunt ca o cloșcă protectoare pentru cei trei copii ai mei. Oameni buni, nu mai credeți tot ce se spune!’, spunea mama lui Ramos în presa portoricană.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top