Connect with us

Revistateo.ro

Fostul sot al Andreei Marin si-a indeplinit un mare vis

Stiri

Fostul sot al Andreei Marin si-a indeplinit un mare vis

Fostul sot al Andreei Marin si-a indeplinit un mare vis la inceput de an. Divortul de prezentatoarea tv a fost dat uitarii, iar acum Tuncay Ozturk se concentreaza asupra carierei.

Tuncay Ozturk va preda in mai multe tari

„Acum cateva zile, de fapt anul trecut, v-am mentionat despre niste proiecte din 2017. A venit momentul sa dam drumul la unul dintre ele. Acesta este un proiect educational care aduce beneficii terapistilor.

Este un proiect la care am lucrat doua luni cu aproximatie. L-am inceput pe acesta doar pentru Romania, dar surprinzator, datorita interesului acordat din partea colegilor mei din alte tari, s-a raspandit deja in patru, si anume Romania, Grecia, Turcia si Bulgaria.

O sa incep sa predau cursurile alaturi de colegii mei in diferite tari. O sa impartasim experientele noastre la aceste cursuri si o sa va invatam metode de tratament pe care le aplicam pe pacienti si avem rezultate foarte bune”, a scris Tuncay Ozturk pe pagina sa de Facebook.

Andreea Marin a trecut cu bine de divortul de Tuncay. Vedeta a declarat recent ca nu se simte singura, iar acum se concentreaza in totalitate asupra Violetei, fetita sa.

„As vrea sa inchei acest subiect. si din moment ce am decis o despartire, asta inseamna ca au existat probleme. Nimeni nu se desparte de fericire. As vrea sa inchei acest capitol pentru ca se vorbeste poate mult prea mult.

CITESTE SI: Andreea Marin, detalii despre divorț: „A fost dragostea mea de la 40 de ani”

E bine ca fiecare sa isi vada de drumul sau, de viata sa si asta voi face si eu”, a declarat recent Andreea intr-un interviu pentru Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top