Connect with us

Revistateo.ro

Fostul soț al lui Marilyn Monroe a dus timp de 20 de ani trandafiri roșii la mormântul artistei. Care era motivul

Star

Fostul soț al lui Marilyn Monroe a dus timp de 20 de ani trandafiri roșii la mormântul artistei. Care era motivul

Marilyn Monroe a fost una dintre cele mai iconice actrițe ale tuturor timpurilor. Era un simbol al sexului și era responsabilă pentru ideea „bombei blonde” care există încă în industria americană de film și televiziune.

Ca una dintre cele mai mari vedete din show-show, Marilyn a avut toți ochii pe ea, indiferent de ceea ce a făcut. Când a început o relație cu jucătorul din Yankees, Joe DiMaggio, presa nu a putut să obțină suficiente detalii.

La 14 ianuarie 1954, Marilyn și Joe s-au căsătorit la Primărie. Însă, după doar câteva luni mai târziu, cei doi au început să aibă probleme matrimoniale. La doar nouă luni după nunta lor, Marilyn a depus actele de divorț.

În ciuda divorțului lor, Marilyn și Joe au rămas în contact și când Marilyn și al treilea soț, Arthur Miller, au divorțat, Joe s-a întors în viața ei.

Se spune că, cu doar câteva zile înainte de moartea lui Marilyn, Joe a vrut să-i ceară lui Marilyn să se recăsătorească.

Joe DiMaggio și Marilyn Monroe ar fi avut o relație stâncoasă, dar nu au încetat niciodată să se îngrijească unul de celălalt.

Chiar dacă Marilyn nu a vrut să-l întâlnească pe Joe la început, ei s-au îndrăgostit repede.

În ciuda sentimentelor lor față de celălalt, cuplul nu trăia bine împreună – aveau un stil de viață și obiceiuri foarte diferite.

Oamenii apropiați de cuplu au afirmat că mariajul a fost plin de abuz emoțional și fizic, iar în octombrie 1954, Marilyn a depus cererea de divorț pe motiv de cruzime mentală.

Chiar și după ce s-au despărțit, Joe încă o iubea pe Marilyn.

S-a scris că Joe nu a încetat niciodată să încerce să-i câștige inima lui Marilyn înapoi. După ce căsnicia cu Arthur Miller a început să se prăbușească, cei doi s-au reapropiat.

Ei au pretins că sunt „doar prieteni”, dar nimeni nu credea cu adevărat.

Motivul pentru care fostul soț al lui Marilyn Monroe îi trimitea trandafiri la mormânt

Când Marilyn a murit, Joe a fost cel care i-a revendicat trupul și a aranjat înmormântarea ei.

„New York Times” raportează că, de asemenea, a trimis trandafiri roșii la cripta ei de trei ori pe săptămână timp de 20 de ani după ce a decedat.

De aceea, trandafirii roșii, care erau preferați de Marilyn, erau întotdeauna prezenți la locul ei de odihnă.

sursa: littlethings.com

Este clar din acest mic act că iubirea lui Joe nu a încetat niciodată.

Dacă nu ar fi fost suficientă dovada că dragostea lui a fost pentru totdeauna, el s-a gândit la ea până în ziua în care a murit.

Știrile ABC News relatează despre ultimele cuvinte ale lui Joe DiMaggio înainte de a muri. „În sfârșit, o să o văd pe Marilyn”.

Deși majoritatea oamenilor cunosc câteva detalii despre relația lui Marilyn cu faimosul jucător de baseball, mulți nu cunosc complicațiile.

Trandafirii roșii trimiși de Joe sunt un detaliu mic, dar semnificativ. Ritualul dezvăluie atât de mult despre legătura lor!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top