Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

FOTO: Acest cântăreț a apărut la bustul gol pe scenă, în fața fanilor!

La finalul săptămânii trecute a avut locul unul din cele mai importante evenimente muzicale ale verii din Statele Unite, 2015 Hot 97 Summer Jam Concert, unde au urcat pe scenă, printre alții, Nicki Minaj, Chris Brown (fostul iubit al Rihannei), Wiz Khalifa și Trey Songz. Unul dintre rapperi cei mai cunoscuți ai Americii, Big Sean (care s-a despărțit recent de cântăreața de muzică pop Ariana Grande) a apărut la bustul gol pe scenă.

Sursă foto: justjared.com

Sursă foto: justjared.com


Cântăreț la bustul gol pe scena din New Jersey: Este Big. Big Sean!

Evenimentul a avut loc duminică, 7 iunie 2015, în East Rutherford, New Jersey, notează site-ul monden JustJared. Sean Michael Leonard Anderson, pe numele său din buletin, este unul din rapperii noului val de muzică americană.

CITEȘTE ȘI: A MURIT UNA DINTRE CELE MAI IUBITE ACTRIȚE DIN FILMELE INDIENE
Big Sean și-a început cariera de rapper fiind descoperit de Kanye West (Kanye West s GOOD MUSIC – 2007), continuând apoi cu Def Jam Recordings în 2008. Rapperul s-a născut în Michigan, în Detroit. Primul său album a văzut lumina zilei în anul 2011 și s-a intitulat „Finally famous”. Anul acesta, Big Sean și-a lansat un nou album, „Dark Sky Paradise” care a devenit number one în Billboard TOP 200.

Big Sean a avut o relație de scurtă durată cu Ariana Grande. Motivul despărțirii lor se pare că a fost gelozia, rapperul din Detroit nemaiacceptând să-l vadă pe Justin Bieber foarte apropiat de prietena sa, deși Sean este foarte bun prieten cu Bieber.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top