Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

FOTO. Acesta este CEL MAI SEXY MOS CRACIUN!

Mosule, ce bun mai esti! Cam asta va fi replica ta dupa cei vei vedea fotografiile de mai jos. Cine a spus ca mosul nu are voie sa se imbrace in geaca de piele (cu conditia sa fie rosie), sa fie fashion, masculin si atragator in acelasi timp?

El este cel mai sexy Mos Craciun. Toate femeile doresc sa primeasca daruri de la el. Are o geaca rosie de piele si barba aranjata. Este, probabil, primul Mos Craciun lumbersexual cu care ne intalnim.

Numele lui real este Paul Mason. Mason este un cunoscut fotomodel care a aparut in reclamele mai multor firme celebre de imbracaminte si parfumuri. Fotografiile cu Mosul sexy impanzesc strazile orasului canadian Toronto.

Acesta apare pe afisele publicitare alaturi de cei care i-au scris si asteapta cadouri pentru ca au fost cuminti.

De asemenea, mosul modern dupa care au innebunit canadiencele a ajuns vedeta si pe retelele de socializare mai ales cand si-a dovedit puterea luand intr-o singura mana in brad imens.

CITESTE SI: Mos Craciun exista. Nu o sa ghicesti ce meserie a avut inainte acest om

CITESTE SI: Legenda incredibilă a lui Moș Crăciun. O ZEITATE SAU UN OM CRUD?

Paul Mason a pozat de-a lungul carierei de fotomodel pentru Burberry, DSquared2, Dolce & Gabanna si alte branduri cunoscute.

Toata lumea isi doreste sa pozeze impreuna cu Mosul sexy, iar pe Twitter si Facebook exista deja statusuri si hashtaguri dedicate lui.

FOTO. Acesta este CEL MAI SEXY MOS CRACIUN!-1

Pentru fiecare selfie postat de canadieni la hashtagul #YorkdaleFashionSanta, oamenii pot dona un dolar canadian, iar suma care se va strange la final va ajunge la un spital de copii in oras. Campania este realizata de un centru comercial cunoscut in America de Nord.

FOTO. Acesta este CEL MAI SEXY MOS CRACIUN!-3

FOTO. Acesta este CEL MAI SEXY MOS CRACIUN!-4

FOTO. Acesta este CEL MAI SEXY MOS CRACIUN!-5

FOTO. Acesta este CEL MAI SEXY MOS CRACIUN!-6

Sursa foto: Twitter

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top