Connect with us

Revistateo.ro

Melanie Griffith

Inedit

FOTO: Ar putea sa o inlocuiasca pe fiica ei in 50 SHADES OF GREY! Vezi cum arata aceasta vedeta la aproape 60 de ani!

Are 58 de ani iar lumea intoarce capul pe strada dupa ea, crezand ca e vreo pustoaica sexy. Ar putea in orice moment sa o inlocuiasca pe fiica ei in pelicula 50 SHADES OF GREY datorita trupului zvelt si a frumusetii pe care a conservat-o de-a lungul deceniilor, insa Melanie Griffith, caci despre ea este vorba, isi vede de viata ei de zi cu zi, mergand la cumparaturi cu sacosele dupa ea ca orice gospodina banala.

Melanie Griffith este nascuta pe 9 august 1957 si… da, are 58 de ani! Cu toate ca toata lumea nu ii da mai mult de 30 de ani, vedeta a reusit sa pacaleasca varsta din buletin in conditiile in care a avut de suferit din cauza unui cancer de piele.

Mama actritei Dakota Johnson (Anastasia Steel in 50 Shades of Grey) a fost surprinza de fotoreporteri zilele trecute, imbracata in pantaloni trei sferturi negri si un tricou lejer, tot negru. Vedeta poarta ochelari de soare atunci cand iese la cumparaturi, ca orice diva care se respecta.

Melanie Griffith a luat prin surprindere mass-media internationala cand a marturisit in urma cu 6 ani ca sufera de cancer de piele. Paparazzii au fotografiat-o la acea vreme cu o pata neagra sub ochi, iar vedeta nu a mai putut ascunde adevarul despre starea ei de sanatate.

Purtatorul ei de cuvant, Robin Baum, a declarat pentru presa la acea vreme ca pata neagra sesizata de jurnalisti este rezultatul interventiei chirurgicale pe care a suferit-o. Melanie a declarat ca a fost de acord cu operatia imediat ce i-a fost depistat cancerul pentru ca lucrurile sa nu se complice ulterior.

Presa vremii relata ca Melanie a reactionat dramatic dupa ce a aflat ca sufera de aceasta boala: „De ce eu?”, a spus vedeta cu lacrimi in ochi iesind dintr-o clinica din Los Angeles, unde a fost insotita de Antonio Banderas.

Melanie Griffith a luat Globul de Aur pentru rolul din „Working Gir” si a fost nominalizata la Premiile Oscar. Melanie Griffith a fost sotia actorului spaniol Antonio Banderas pana in vara acestui an. Iata mai jos fotografiile cu vedeta care nu isi arata deloc varsta!

Melanie Griffith

Melanie Griffith

Melanie Griffith

Melanie Griffith

Melanie Griffith

Melanie Griffith

Sursa foto: HEPTA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top