Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Așa va arăta scena de la Eurovision 2015!

Inedit

FOTO. Așa va arăta scena de la Eurovision 2015!

Toate țările participante la Eurovision 2015 se vor confrunta pe o scenă cu un design care are ca și concept ochiul (The Eye Concept). Prima semifinală a concursului va avea loc anul acesta pe 19 Mai, cea de-a doua semifinală pe 21 Mai, iar Marea Finală pe 23 Mai (fiecare gală are loc din două în două zile, potrivit tradiției organizatorice an de an).

Televiziunea națională austriacă ORF a dezvăluit cum va arăta designul scenei din acest an, notează esctoday.com. Cântăreții și fanii Eurovisionului din toată Europa vor fi prezenți în fața unei scene magnifice, sub forma unui ochi. Sloganul din acest an, în urma câștigării competiției de anul trecut de către Conchita Wurst, este „Building bridges” („Construind poduri”), mesajul fiind unul de toleranță și unitate.

Scena este amenajată cu câteva elemente cilindrice luminiscente, amplasate sub forma unui ochi. Ochiul simbolizează cheia (viziunea) pe care toți oamenii o au la dispoziție pentru a construi poduri pentru o lume ideală, pentru unirea culturilor prin muzică, se explică ideea din acest an pe site-ul esctoday.com. Podurile nu vor fi construite doar pentru a-i uni pe artiști ci și pentru a-i aduce, simbolic pe toți cei care urmăresc Eurovisionul an de an, din casele lor, mai aproape de festivalul care atinge 60 de ani pe 23 Mai 2015.

FOTO. Asa va arata scena de la Eurovision 20151

FOTO. Asa va arata scena de la Eurovision 20152

Sursa fotografiilor: esctoday.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top