Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

FOTO: Ce a făcut stăpânul acestui labrador cu câinele său după ce a aflat că mai are puține zile de trăit

Poh este numele frumosului labrador din imaginea acestui articol. Câinele a fost diagnosticat recent cu o boală care îi reduce din zilele de trăit. Stăpânul câinelui, Neil, văzând că zilele celui mai bun prieten al său sunt numărate, a întocmit un plan frumos pentru labrador.

Neil l-a dus într-o excursie incredibilă pe câinele său, prin toată America, pentru ca ultimele sale zile pe lumea aceasta să nu fie monotone și triste. Din imaginile pe care le-a publicat americanul, reiese că Poh s-a distrat pe cinste în ultima și cea mai frumoasă aventurî a vieții sale.

CITEȘTE ȘI: CUM A RĂMAS FĂRĂ MEMBRE ACEST BĂRBAT – POVESTE EMOȚIONANTĂ
Fotografiile de mai jos îl înfățișează pe Poh în diferite ipostaze, în mai multe locuri din Statele Unite, inclusiv în fața Casei Albe. Multă lume ar spune că Neil este puțin nebun pentru gestul pe care l-a făcut, însă, așa cum susține și bărbatul, sunt oare oamenii mai fideli decât animalele? Acesta este încă un exemplu că omul și câinele sunt cei mai buni prieteni din lume, adevărați tovarăși de suflet.

labrador 1

labrador 2
Labradorul este printre cele mai ascultătoare și afectuaose rase de câine, poate chiar pe locul întâi când vine vorba de a da dovezi de prietenie și dragoste față de stăpân. Poate fi periculos cu străinii, însă, în general, este un câine destul de vioi și puțin fricos.
labrador 3

labrador 4

labrador 5

labrador 6

Sursa fotografiilor: blogul milcuriosidades.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top