Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Cele mai noi tendințe în materie de lenjerie intimă

Inedit

FOTO. Cele mai noi tendințe în materie de lenjerie intimă

Cele mai noi tendințe în materie de lenjerie intimă includ câteva elemente obligatorii pentru tot anul 2015: respectarea stilului anilor 50, țesuturi delicate dar comode în același timp și culori pastelate. Iată într-o galerie foto ce este la modă în materie de lenjerie intimă în acest an. Surprinde-ți iubitul în noaptea de Ziua Îndrăgostiților cu una din ținutele de mai jos:

FOTO. Cele mai noi tendinte in materie de lenjerie intima
Acest body de la Oysho, care se vinde pe piața europeană la 39,95 euro, vine foarte bine sub un palton Zara (69,95 euro) și poate fi descris simplu: senzual și elegant.

CITEȘTE ȘI: MODA ANILOR 70 ESTE DIN NOU AICI

FOTO. Cele mai noi tendinte in materie de lenjerie intima1
Marca pe care o poartă modelul din imagine se numește Triumph, iar cele două piese costă împreună 45,95 euro. Acest tip de lenjerie intimă este specific femeilor elegante și suave, care vor să își dezvăluie pasiunea treptat, odată cu câștigarea încrederii partenerului.

FOTO. Cele mai noi tendinte in materie de lenjerie intima2
Această lenjerie intimă în porocaliu-pal de la Woman s Secret costă 19,90 euro partea de jos și 24,90 euro sutienul. Este recomandată femeilor romantice prin definiție.

FOTO. Cele mai noi tendinte in materie de lenjerie intima3
Enfasis pariază pe roz, iar rozul este dedicat femeilor care știu ce vor. Dacă ești o persoană îndrăzneață și sensibilă în același timp, cele două piese de la Enfasis ți-ar veni foarte bine (14,90 euro sutienul și 15,90 euro perechea de chiloți).

FOTO. Cele mai noi tendinte in materie de lenjerie intima4
Pentru femeile leoaice, care riscă totul pentru a câștiga (inclusiv când vine vorba de iubire), Intimissimi are soluția: sutien la 25,90 euro și pereche de chiloți la 12,90 euro.

FOTO. Cele mai noi tendinte in materie de lenjerie intima5
Această ținută este o combinație între Intimissimi (sutienul) și Hunky Punky (chiloții). Această asortare este specifică femeilor care sunt pasionate de modă și vor să fie niște dive chiar și dacă sunt doar în lenjerie intimă.

Sursa fotografiilor: mujerhoy.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top