Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Cum arata azi Mario Cimarro, actorul principal din "Pisica salbatica" (2002)

Stiri

FOTO. Cum arata azi Mario Cimarro, actorul principal din „Pisica salbatica” (2002)

In 2002, Mario Cimarro facea furori alaturi de Marlene Favela in telenovela „Pisica salbatica”. Dupa acest ‘hit’, a urmat „Pasion de gavilanes”, unde a avut-o ca partenera pe celebra Danna Garcia, cunoscuta si din „Razbunarea”.

La 14 ani dupa ce le-a incantat pe femei cu masculinitatea sa deloc misogina, cu trupul sau perfect si zambetul contagios, Mario Cimarro ramane la fel de popular in Statele Unite si Mexic, chiar daca in Romania nu a ramas pe val.

Actorul a implinit 45 de ani pe 1 iunie anul acesta si pare neschimbat. I-au aparut cateva riduri, dar tocmai acestea il fac si mai sexy decat era in tinerete. Cimarro nu si-a schimbat aproape deloc look-ul, exceptand faptul ca in ultima vreme apare mai mult fara barba, insa o lasa sa creasca la loc pentru ca regizorii si producatorii cu care colaboreaza il vor pe ecrane asa cum a ramas intiparit in mintea tuturor.

Actorul mexican de origine cubaneza a jucat intr-o serie de superprodutii rasunatoare in America Latina. In anul 2011, de pilda, a avut-o din nou ca partenera pe Marlene Favela, in serialul „Los herederos del Monte”. In toti acesti ani, Mario a fost printre putinii actori ai Televisa si Telemundo care nu s-a implicat in scandaluri.

Cum arata azi Mario Cimarro-1

Nimeni nu stie ce face acesta in viata privata, desi a fost surprins uneori cu cate o femeie, ba colega de platou, ba prietena sau chiar ruda dovedita ulterior. Cel mai picant amanunt legat de viata artistului este casatoria cu o alta mare starleta a telenovelelor, Natalia Streignard. A fost casatorit cu „Valentina, grasuta mea frumoasa” din 1999 pana in 2006, iar divortul lor a socat in urma cu zece ani presa tabloida din Mexic si Columbia.

O mai stii pe micuta Cora din Titanic? Uite cum arata azi la aproape 20 de ani de la lansarea filmului

Cum arata azi Mihaela Barlutiu, Nicole din telenovela „Lacrimi de iubire”

Cimarro a luat o pauza de la telenovele si s-a dus in zona filmelor. A jucat in „Mediterranean Blue” (2012, filmat in Spania), „The Black Russian” (2012), „The Swikcys” (2013) si „Beautiful and Twisted” (2014).

In 2015, dupa ani de absenta de pe micul ecran, a aparut in teleseria „Vuelve temprano”, iar apoi in serialul american „Necessary Roughness”.

Cum arata azi Mario Cimarro-2

Singurul scandal in care a fost implicat Mario Cimarro: acuzat ca a profitat de fanele sale din Spania

„In octombrie 2014 ne-am dus la un eveniment in Malaga ca sa il cunoastem. Era foarte apatic, chiar deprimat pentru ca nu isi gasea de lucru. Nici Telemundo, nici Televisa nu l-au contactat de ceva vreme”, sustine una din membrele fan clubului Mario Cimarro din Spania, Pilar Grande pentru emisiunea radiofonica „Todo para la mujer”.

Cum arata azi Mario Cimarro-3

Aceasta spune ca mai multe femei l-au imprumutat cu bani ca sa depaseasca acea cumpana, mai ales ca actorul vorbea de sinucidere, iar fanelor sale li s-a facut mila.

Pilar vorbeste despre o datorie de aproximativ 10.000 de euro, bani pe care nici in ziua de azi nu i-a vazut inapoi.

Cum arata azi Mario Cimarro-4

Sursa foto: farandula.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top