Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. De ce să porți EȘARFĂ MANTA

Stiri

FOTO. De ce să porți EȘARFĂ MANTA

Eșarfa manta nu este o găselniță nouă a fashionistelor, deși cel mai mare succes se pare că l-a avut iarna aceasta și îl are în continuare până nu dispare frigul. Conceptul a fost prezentat pentru prima dată în ianuarie 2012 la Săptămâna Modei de la Milano. Atenție, abia de atunci a început să fie o haină în tendințe în condițiile în care primele modele care au purtat eșarfă manta nu erau femei, ci bărbați.

Defilarea masculină pentru sezonul toamnă-iarnă 2012/2013 îi prezenta pe bărbați înfășurați în manta de lână, acoperind paltoanele sau gecile groase de iarnă. Așadar, firma care a dat drumul acestei tendințe ce astăzi face ravagii a fost Luis Vuitton. Pe urmă a urmat și Zara, care se laudă cu o colecție atractivă de eșarfe tip manta în carouri.

CITEȘTE ȘI: MODA ANILOR 70 E DIN NOU AICI!

Zara și-a lansat eșarfa manta în carouri puțin mai târziu decât Luis Vuitton, în noiembrie 2013. De fapt, cei de la Zara au fost chiar acuzați că au furat ideea celor de la Luis Vuitton, după ce au văzut că aceste produse vestimentare au vânzări foarte mari.

FOTO. De ce sa porti esarfa manta1

Eșarfa manta a deveni un must-have în sezonul rece și printre staruri: Malaika Firth și Brooklyn Decker nu ies din casă fără să se asigure că nu mor de frig, cu mantaua.

FOTO. De ce sa porti esarfa manta2

Așadar, motivele pentru care îți recomandăm eșarfele manta sunt evidente: țin de cald, sunt elegante și sunt la modă.

FOTO. De ce sa porti esarfa manta3

Sursa fotografiior: divinity.es

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top