Connect with us

Revistateo.ro

FOTO EXCLUSIV. El este noul iubit al actritei Lea Michele („Glee”)!

Inedit

FOTO EXCLUSIV. El este noul iubit al actritei Lea Michele („Glee”)!

Lea Michele, una din protagonistii serialului american „Glee”, are din nou fluturi in stomac! Aceasta s-a afisat in sfarsit in public cu iubitul ei, nimeni altul decat Matthew Paetz, un cunoscut fotomodel si life coach american.

Despre relatia dintre Lea Michele si Paetz se speculeaza de multa vreme, insa acum, pentru prima data actrita posteaza pe contul ei de Instagram o fotografie in care se vad doua siluete (cei care au ochi buni spun ca silueta masculina este cea a lui Paetz) care se tin de mana. Mesajul postat de actrita, „To love and be loved is to feel the sun from both sides”, i-a facut deja pe multi sa declare: Lea e cu Matthew!

Lea Michele s-a orientat rapid dupa ce anul trecut s-a despartit de Cory Monteith, despartire care a facut inconjurul revistelor tabloide din intreaga lume. Apropiatii actritei spun ca aceasta a suferit foarte mult dupa despartire, insa, se pare ca viata i l-a adus in cale pe mult ravnitul Paetz.

650_1000_gtres_u262471_002
Despre relatia dintre Lea michele si Matthew Paetz se speculeaza de ceva vreme. Cei doi au fost surprinsi de paparazzi plimbandu-se impreuna pe strada

leamichele
Fotografia postata pe Instagram de Lea Michele are ca descriere urmatorul citat de-a dreptul romantic: „Sa iubesti si sa fii iubit inseamna sa simti soarele de ambele parti”.

1402599121_matthew-paetz-zoom
Noul iubit al actritei din „Glee” este un cunoscut life coach american si un model de succes. Este ravnit de publicul feminin din intreaga lume datorita corpului sau de Adonis si a sarmului inegalabil. Oare cu ce l-a cucerit Lea? Sau o fi cucerit-o el pe ea?

Pe numele sau intreg, Lea Michele Sarfati, este o actrita americana nascuta pe 29 august 1986. Este cunoscuta publicului larg pentru interpretarea personajului Rachel Berry din serialul de la televiziunea Fox, „Glee”. In 2010 si a fost nominalizata de doua ori pentru premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal la Golden Globe Awards.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top