Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Împletituri superbe pentru noaptea de Revelion

Par & Coafuri

FOTO. Împletituri superbe pentru noaptea de Revelion

Dacă nu te-ai hotărât încă ce coafură vei purta la petrecerea de Revelion, trebuie să știi că împletiturile sunt întotdeauna de efect și nu vei da niciodată greș cu ele. Poți obține un look extrem de elegant și rafinat, chiar și cu cea mai simplă împletitură.

Dacă părul tău nu este suficient de bogat și nu are textură pentru a obține împletituri bogate, poți apela la extensii pentru a obține efectul dorit. Alege culoarea părului tău, sau chiar o culoare mai închisă/deschisă pentru un aspect mai deosebit.

Iată câteva modele frumoase care te vor inspira să găsești varianta potrivită pentru tine! În timp ce unele împletituri sunt foarte simple și se pot face rapid, altele necesită mai mult efort, însă efectul este absolut uimitor.

Ce parere ai?

hem05i0p

r94hlt8u

sj7cc45d

tl37glep

u7c22idl

 

zoaeu449

 

imple

CITEȘTE ȘI: 8 COAFURI SUPERBE PENTRU NOAPTEA DE REVELION

Noaptea de Revelion este cea mai specială din an, așa că fiecare femeie trebuie să arate impecabil. Pe lângă rochiile elegante, pantofii rafinați și bijuteriile statement, machiajul și coafura ocupă un loc de cinste. Acestea sunt absolut necesare dacă vrei să ai o apariție reușită.

Este momentul perfect pentru a-ți pune în valoare trăsăturile cu o coafură elegantă, așa că acordă toată atenția acestui aspect. Fie că ai părul lung, mediu sau scurt, există o variantă ideală în orice situație. Ține cont de locație și de stilul petrecerii la care ești invitată și adaptează-ți ținuta în funcție de acești factori. Nu uita că simplitatea este eleganța supremă!

Iată câteva fotografii care te vor inspira să alegi ceea ce ți se potrivește!

pic (1)

pic (2)

pic (3)

pic (4)

pic (5)

pic (6)

pic (7)

pic

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top