Connect with us

Revistateo.ro

Star

O mai stii pe Raluca Moianu? Uite cat de bine arata la 17 ani de la emisiunea „Iarta-ma”! Iată cu ce se ocupă acum

A fost una dintre cele mai indragite vedete de televiziune din anii 2000. Raluca Moianu a ramas un reper pentru toti cei care vor sa faca televiziune.

Astazi, la 17 ani de la super-productia „Iarta-ma”, vedeta arata mai tanara si mai joviala, semn ca trecerea timpului i-a priit.

Raluca Moianu a tinut milioane de romani cu sufletul la gura, incepand cu anul 2000. Emisiunea „Iarta-ma”, alaturi de „Surprize, surprize”, a fost printre cele mai urmarite din acea perioada.

Vedeta TVR s-a retras o perioada din televiziune, insa ani mai tarziu a revenit in media infiintand postul de radio Gold FM (2009), care mai exista si astazi.

In tot acest timp, indragita prezentatoare a trecut printr-un divort furtunos si a avut grija de fetita ei, Mara. Recent, vedeta de televiziune a obtinut o diploma de coaching, semn ca nu a renuntat ca a fi cel mai bun psiholog pentru cei care au nevoie disperata de ajutor.

„De ani buni ascult povestile oamenilor fara sa ii judec. Ii ajut sa-si gaseasca solutii. Acum am si diploma”, a scris vedeta pe Facebook.

Raluca Moianu a mai lucrat in televiziune realizand emisiunea „Gaseste-mi familia” de la Kanal D (productie 2015).

Raluca Moianu si-a mentinut silueta in tot acest timp, iar foarte multe femei o invidiaza pentru ca nu da un semn de imbatranire. Fara riduri si cu multa forta, realizatoarea TV continua sa ofere solutii pentru toti cei care ii cer ajutorul.

raluca moianu - 23092015-1
Din vremurile trecute: Raluca Moianu, in ipostaza cu care a devenit cunoscuta de toti romanii

raluca moianu - 23092015-3
In paralel cu emisiunea „Iarta-ma”, Raluca Moianu a prezentat si emisiunea „Contact story” la radio (2003), un concept nou pentru radioul romanesc, in care povestea vietile tumultuoase ale celebritatilor internationale.

Cum arata Raluca Moianu astazi?
RALUCA MOIANU - 23092015-4
2015: In calitate de coach (consilier de dezvoltare personala)

raluca moianu - 23092015-5
Raluca Moianu a reintregit familiile destramate, la Kanal D („Gaseste-mi familia” – 2015)


Vedeta face parte din Academia de Coaching

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top